Flow Festival ei kärsi ”peltofestivaalisyndroomasta”

Arttu 10.8.2011

Flow Festival

ESPOO – Flow Festival 2011 starttaa tämän viikon perjantaina Suvilahden voimala-alueella Helsingissä. Nokia toimii tapahtuman pääyhteistyökumppanina, minkä merkeissä tapahtumasta tuotetaan festivaalin seitsemänvuotista taivalta juhlistava dokumentti. Elokuva tuotetaan yhteistyössä Pablo Films -tuotantoyhtiön kanssa ja sen ohjaa Juha Konstig.

Nokia proudly presents: Flow Festival – The Documentary (Teaser 2)

Flow Festival – The Documentary -elokuvaa kuvataan vielä viikonlopun aikana ja dokumentti julkaistaan tämän vuoden syyskuussa. Dokumentin lisäksi Nokialla on vahva näkyvyys festivaaleilla. Muistakaa siis Nokia Blue Tentin lisäksi käväistä kirjautumassa sisään myös Nokia Loungeen.

Jaa artikkeli
 

Lähettämällä kommentin hyväksyt sivuston käyttöehdot.

Tämä sivusto ei tarjoa asiakastukea, joten älä lähetä laitteesi huoltoon liittyviä kysymyksiä meille. Ole hyvä ja käytä Nokian asiakastukeen tarkoitettuja kanavia tai keskustelupalstoja puhelimesi huoltoon liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä Nokia-tukeen
Nokia Support -keskustelupalsta (englanninkielinen)

Lue kommentointiohjeet