Kaksi suosikkia sosiaalisiin mobiilipäivityksiin

Jason 22.11.2011

nokia-gift-machine

PORTLAND– Tänään tarkastelemme kahta sovellusta nimeltä fMobi ja 4squick, jotka ovat äskettäin saaneet päivitykset. Kummatkin näistä mahtavista sovelluksista perustuvat Qt-teknologiaan ja ovat siten saatavilla Symbian- ja MeeGo-laitteisiin, kuten Nokia N8:iin sekä Nokia N9:iin.

Sosiaalinen media muodostaa merkittävän osan älypuhelimen käytöstä. Nokia-puhelinten käyttäjät haluavat pysyä ajan tasalla liikkuessaankin, ja siihen sosiaalinen media sopii oivallisesti.

Aina vain parempi Foursquare

Foursquare on paikkatietoon perustuva palvelu, jonka avulla voi kirjautua eri paikkoihin, hyötyä erikoistarjouksista ja jopa kilpailla ystävien kanssa siitä, kenestä tulee suositun paikan Foursquare-pormestari. 4squick puolestaan on suosittu Symbian-sovellus, joka tuo Foursquaren parhaat ominaisuudet Symbian- ja MeeGo-laitteisiin. Versioon 1.0 ja sisälletty monta uutta, hienoa ominaisuutta.

Nokia Kaupassa 4squick-sovelluksia on kaksi, ilmainen ja maksullinen versio. Sovelluksella voi suorittaa tuttuja toimintoja kuten etsiä paikkoja lähiympäristöstä GPS:n avulla, kirjautua niihin, ansaita pisteitä ja tulla pormestariksi.

4squickin uusimmassa versiossa on myös paljon uutta kuten:
• Ilmoitukset lähistöllä olevista ystävistä
• Luettelo ansaituista merkeistä ja pormestariuksista
• Käyttöliittymän muokkaukset ja bugien korjaukset

4squickin maksullisessa 2€ hintaisessa versiossa on sama käyttöliittymä, mutta sen avulla voit myös kommentoida kirjautumisia, ladata kuvia paikan päällä, hallinnoida ystäviäsi ja lisätä paikkoja.

4squick on nopea sovellus, joka täydentää Nokia-puhelimen käyttäjän Foursquare-kokemuksen. Jos siis olet jo Foursquare-käyttäjä, kannattaa ilman muuta lisätä 4squick sovelluskansioon.

Vauhtia Facebookiin

Entäpä sitten kaiken sosiaalisen median äiti: Facebook. Kun käyttäjiä on jo noin 800 miljoonaa eri puolilla maailmaa, Facebookia ei kannata väheksyä.

Nokia-puhelimiin on tarjolla jo useampia Facebookiin liittyviä sovelluksia. Yksi suosituimmista on fMobi. Tämä niin ikään Qt-teknologiaan perustuva sovellus on päässyt jo versioonsa 2 ja saanut tarpeellisen päivityksen , joka tekee siitä huomattavasti vakaamman. Kehittäjä päivitti myös käyttöliittymän ja statuspäivityksen päänäkymän.

fMobi on monipuolinen Facebook-sovellus, jonka avulla voi:
• katsella uutisvirtaa
• nähdä ilmoitukset
• chattäillä
• kirjautua paikkoihin
• lukea ystävien ja ryhmien viestejä
• katsella tapahtumia ja jopa sivuja.

Tämä erinomainen Facebook-sovellus on nyt saatavilla Symbian Anna- ja Belle-laitteisiin 2€ hintaan.

Jaa artikkeli
 

Lähettämällä kommentin hyväksyt sivuston käyttöehdot.

Tämä sivusto ei tarjoa asiakastukea, joten älä lähetä laitteesi huoltoon liittyviä kysymyksiä meille. Ole hyvä ja käytä Nokian asiakastukeen tarkoitettuja kanavia tai keskustelupalstoja puhelimesi huoltoon liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä Nokia-tukeen
Nokia Support -keskustelupalsta (englanninkielinen)

Lue kommentointiohjeet

 
 • APH

  fMobi on kieltämättä erittäin hyvä sovellus.
  Mobiilipäivityksistä tuli mieleen että millonkas Belle on saatavilla vanhemmille laitteile, saako C7 sen edes tämän vuoden puolella?

 • oho

  ja fMobi löytyy myös N900 ja N9 laitteille!

 • Joku

  Eikö Nokian pitäisi itse asiassa hiukan pyydetä anteeksi, kun omat sosiaaliset media sovellukset on mitä on ja silti mainostetaan Facebookin käyttöä puhelimen yhteydessä. Molemmathan ovat maksullisia, niin sen pitäisi näkyä jossain sulkeissa puhelinta ostaessa…

  • Carita

   En nyt kyllä ihan ymmärrä. Eikö ole hienoa, että jokainen voi valita joko maksuttomia tai maksullisia sovelluksia nimenomaan oman käytön ja tarpeen mukaan. Eikä yllämainitut sovellukset ainakaan juuri kahvikuppia kalliimpia ole.

 • http://twitter.com/stedi Teuvo Väisänen

  Jep, nuo ovat molemmat mainioita N9:llä.
  Pari olennaista softaa vielä puuttuvat N9:lle : Google+ ja LinkedIn.
  Onko tietoa niiden tulosta joukkoon?