Nokian ja UNICEFin yhteinen joulutervehdys

Carita 1.12.2011

xmas_NokiaAani_150x150

HELSINKI – Joulukorttien, postimerkkien sekä osoitteiden kuumeisen etsinnän sijaan voit tänä vuonna lähettää joulutervehdyksesi helposti Nokian ja UNICEFin yhteisellä e-kortilla. Korttikampanjalla Nokia tukee UNICEFia, ja lahjoitus suunnataan Schools for Africa-kampanjaan.

Kortti on saatavilla suomen lisäksi englanniksi ja kiinaksi. Alkavan lohikäärmeen vuoden kunniaksi korttikuva vaihtuu tammikuun alussa, jolloin samasta paikasta voi lähettää kiinalaisen uudenvuoden kortteja. Voi lähettää niin monta korttia kuin haluat.

Koulutuksen tukeminen ja sen ulottaminen kaikille on tärkeä osa Nokian yhteiskuntavastuuta. Miljoonat ihmiset jäävät tällä hetkellä koulutuksen ulkopuolelle mm. taloudellisista syistä sekä syrjäisestä maantieteellisestä sijainnista tai sukupuolesta johtuen.

Uskomme, että mobiiliteknologia tarjoaa mahdollisuuden tuoda uusia ihmisiä koulutuksen piiriin ja se voi lisäksi rikastuttaa opetusympäristöjä. Palvelumme sisältävät esimerkiksi Nokia Education Deliveryn, jonka kautta syrjäisten seutujen opettajat pääsevät käsiksi opetusmateriaaliin matkapuhelimen kautta, sekä Mobile Learning for Mathematics -matematiikkasovelluksen, jota pilotoidaan tällä hetkellä lukioissa Etelä-Afrikassa ja Suomessa.

UNICEFin Schools for Africa -kampanja tukee hyvin tavoitettamme koulutuksen ulottamisesta kaikille. Kampanjan päämääränä on saada 8 miljoonaa lasta laadukkaan peruskoulutuksen piiriin. Yhdessätoista Afrikan köyhimmässä maassa rakennetaan kouluja, hankitaan välineitä, koulutetaan opettajia yhdessä paikallistoimijoiden ja hallitusten kanssa.

Auta meitä auttamaan lapsia lähettämällä joulukortit jo tänään!

Kuvat: © Unicef

Jaa artikkeli
 

Lähettämällä kommentin hyväksyt sivuston käyttöehdot.

Tämä sivusto ei tarjoa asiakastukea, joten älä lähetä laitteesi huoltoon liittyviä kysymyksiä meille. Ole hyvä ja käytä Nokian asiakastukeen tarkoitettuja kanavia tai keskustelupalstoja puhelimesi huoltoon liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä Nokia-tukeen
Nokia Support -keskustelupalsta (englanninkielinen)

Lue kommentointiohjeet

 
  • Olli Härkänen

    Hieno idea, HYVÄ NOKIA!!!!!