Nokia tarjoaa ainutlaatuisen NFC-kampanjan joulukuussa

Arttu 2.12.2011

nfcjoulu_desk_11cm

HELSINKI – Tiesitkö, että taskussasi saattaa olla NFC-toiminnallisuudella varustettu älypuhelin? Ehkä et ole päässyt vielä kokeilemaan sitä vielä kunnolla. Nokia tarjoaakin nyt tätä tarkoitusta varten ainutlaatuisen joulukampanjan pääkaupunkiseudulla. Joulukuun aikana on Aleksanterinkadun myymälässä mahdollisuus voittaa 2.12. – 22.12. välisenä aikana joka päivä yksi Nokia Play 360 -kaiutin sekä 23.12. yksi valkoinen Nokia N9. Täppäämällä.

Pullottaako taskussasi NFC?

NFC (Near Field Communications) on radiosignaalilla toimiva, lyhyeen etäisyyteen ja pieniin tiedonsiirtomääriin perustuva tiedonsiirtoteknologia. Sillä ei siirretä suuria tietomääriä, mutta sen avulla kaksi laitetta tai yhteensopivaa NFC-tägiä voivat kommunikoida keskenään. Kommunikointi voi tarkoittaa esimerkiksi älypuhelimen tiettyjen sovellusten, kuten Bluetoothin tai vaikkapa verkkoselaimen käyttöönottoa NFC-tägien koskettaessa toisiaan.

NFC on vasta yleistymässä oleva tekniikka ja sitä on suunniteltu käytettäväksi erityisesti matkapuhelinten yhteydessä. NFC on myös vahvasti suomalainen innovaatio: Nokia, VTT ja joukko muita suomalaisia yrityksiä ovat olleet NFC-teknologian edelläkävijöitä myös maailmanlaajuisesti.

Nokian NFC-yhteensopivat älypuhelimet ovat tällä hetkellä Nokia N9, Nokia C7-00, Nokia 603, Nokia 700 sekä Nokia 701.

Nokian joulukampanja Aleksanterinkadun myymälässä – täppää ja voita

Nokian Aleksanterinkadun myymälässä on joulukuun aikana mahdollista kokeilla oman älypuhelimen NFC-ominaisuutta.  Liikkeen sisälle on sijoiteltu useampi NFC-piste, joita täppäämällä pääset mukaan huipputuotteiden arvontaan sekä vastaanotat 20% alennuksen Nokian NFC-yhteensopivista laitteista. Jos NFC ei muuten ole sinulle tuttu, myymälän henkilökunta on varsin valppaana ohjeistamaan sinua teknologian käyttöönotossa.

Täppääjien kesken arvomme 2. – 22.12. välisenä aikana joka päivä yhden Nokia Play 360  -kaiuttimen, ja 23.12. yksi onnekas voittaa valkoisen Nokia N9 -älypuhelimen.

Jos taas satut olemaan liikenteessä Aleksanterinkadun myymälän aukioloaikojen ulkopuolella, osallistuminen on mahdollista täppäämällä myös liikkeen ikkunassa olevaa NFC-logolla merkittyä joulupalloa. Muista vielä, että kaikissa tapauksissa sinulla tulee olla NFC-yhteys aktivoituna älypuhelimessasi.

Osallistuminen arvontaan on mahdollista myös ilman NFC-yhteensopivaa laitetta. Tällöin osallistuminen tapahtuu laitteen verkkoselaimella Nokian Aleksanterinkadun myymälästä saatavalla verkko-osoitteella.

Kiinnostuitko? Siinä tapauksessa lämpimästi tervetuloa käymään Nokian Aleksanterinkadun myymälässä joulukuussa.

Jaa artikkeli
 

Lähettämällä kommentin hyväksyt sivuston käyttöehdot.

Tämä sivusto ei tarjoa asiakastukea, joten älä lähetä laitteesi huoltoon liittyviä kysymyksiä meille. Ole hyvä ja käytä Nokian asiakastukeen tarkoitettuja kanavia tai keskustelupalstoja puhelimesi huoltoon liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä Nokia-tukeen
Nokia Support -keskustelupalsta (englanninkielinen)

Lue kommentointiohjeet

 
 • Riku

  Pk-seutu 1 Muu Suomi 0

  • http://aani.nokia.fi/ Arttu
   • t.

    sellainen pikku kommentti vaan, että olisi osallistujille reilua ilmoittaa selkokielellä miten puh.nro tullaan käsittelemään. eli mielluummin kuulisin jotain tämän tyyppistä: “puh.nro säilytetään ainoastaan kampanjan aikana jotta voimme ottaa yhteyttä voittajiin, numeroasi ei anneta kenellekään muualle eikä sitä säilytetä kampanjan jälkeen”. ja jos tilanne ei ole tämä, niin siitä olisi myös mukavaa tietää.

 • onion

  Ihan tiedoksi taas kerran, suomi ei rajoitu kehä 1/3 sisään.

  • APH

   Mutta suuri osa asutuksesta ja tiheästä sellaisesta kyllä.
   En tiiä onko tollasissa kampanjoissa mitään järkeä paikoissa, joissa käy vaan muutamia ihmisiä. Siis ne harvat joilla NFC on.

   • onion

    onhan näitä Nokiaa myyviä liikkeitä vähän joka paikassa, ei se NFC niin maaginen ja ihmeellinen ole ettei jokaisessa isommassa kaupungissa voisi olla NFC pistettä.

 • Heikki Leino

  Taidan luopua N9:tä kun ei täällä muualla Suomessa ole mitään vastaavaa

  • APH

   …eli toisin sanoen sä ostit N9:n Nokian NFC kampanjan takia?

 • APH

  Pitääkö liikkeessä käydä joka päivä osallistuakseen arvontaan vai riittääkö kerta?

  • http://aani.nokia.fi/ Arttu

   Joka päivä arvotaan yksi. Joten joka päivä kannattaa käydä kokeilemassa, jos onnistaisi :). 

 • Carita

  Ymmärrän kyllä, ettei  Helsinki ole koko Suomi. Tällä kertaa halutaan pilotoida pienimuotoista, uudentyyppistä kampanjaa Nokia Aleksanterinkatun  kaupan ja NFC:n ympärillä.

  Kuka tietää, jos vastaavanlaisia tempauksia tehdään katkossa muuallakin!

 • Tardolus

  Aivan, eli pääkaupunkiseutu taas ykkösenä…mitäs me muut suomalaiset?

 • http://www.facebook.com/people/Mikko-Tenhunen/100000483796448 Mikko Tenhunen

  Harmi että N8 jäi Nfc :/

 • Harri

  Hieno juttu!

 • valkoinenn9

  Kukaan ei osaa vastata siihen, että koska se valkoinen N9 tulee oikeasti myyntiin. Joulumarkkinoilta myöhästyy selkeästi, mutta kuinka paljon niin tietää jaksaako odottaa.

 • Mitähä?

  Mitä muuta NFC:llä voi käytännössä tehdä? Onko vain teknologia?

 • JarskiN

  N9:ssäni on NFC päälle kytkettynä. Ainoa asia, jota olen yrittänyt tehdä sen kanssa on avata Angry Birds Magic kenttiä. Työkaverilla on myös uudenkarhea N9, mutta kummallakin ne kentät vaan pysyy lukittuina. Aika hakusessa on miten sen saa toimimaan. Mainosten mukaan ei tarvita muuta kuin laitteiden kosketus toisiinsa, niin kaikki hoituu helposti. Todellisuus on jotain muuta.

 • ESH

  NFC-yhteensopiva N9 on taskussa, mutta 
  Nokian Aleksanterinkadun myymälään sattuu olemaan 1050 kilometriä etelämpänä. Onpa tämäkin taas yksi kanpanja lajissaan…