Hyvää Uutta Vuotta 2012!

Carita 2.1.2012

Happy-New-Year

ESPOO – Hyvää Uutta Vuotta Nokia Äänestä! Mennyt vuosi on ollut meille merkityksellinen monessakin suhteessa. Vuoden ensimmäisen viikon aikana tulemme Äänessä tarkastelemaan menneen vuoden huippuhetkiä ja muistelemaan sellaisia asioita, jotka ovat jääneet vähemmälle huomiolle.

Jouluviikolla kuulimme Heidin artikkelissa mieleenpainuneista kohokohdista viime vuodelta. Tämän viikon aikana tarkastelemme Nokia Äänen vuoden 2011 juttuja; mitkä aiheet ovat puhuttaneet meitä eri aikoina tai mitkä videot ovat mahdollisesti vihastuttaneet tai ihastuttaneet. Kurkistamme myös Nokia Suomi -viestintäkanaviin katsomaan mistä aiheista on pidetty Nokia Suomi -Facebookissa tai twiitattu Nokia Suomi -Twitterissä.

Haluamme vilpittömästi kiittää kaikkia lukijoitamme, jotka ovat omalla aktiivisuudellaan ja osallistumisellaan auttaneet meitä paremmin ymmärtämään, mitä te odotatte ja haluatte Nokialta. Nokia Äänessä on se huima etu, että saamme palautteet teiltä lukijoiltamme välittömästi ilman välikäsiä tai viivästyksiä.

Tulemme jatkossakin kirjoittamaan juttuja erilaisista Nokia-aiheista ja pitämään suoran keskusteluväylän auki. Otamme myös toimituksessa huomioon Nokia Äänen lukijakyselyssä saamamme palautteen. Uskomme, että tästäkin vuodesta tulee hyvin mielenkiintoinen meille kaikille, jotka luotamme Nokiaan ja haluamme kuulla sen viimeisimmistä innovaatioista tuotteissa ja palveluissa.

Uskomme, että Nokian yhteistyö Microsoftin kanssa tuo meille monia uusia ulottuvuuksia ja hyötyjä, jotka parantavat puhelimien sekä mobiilipalvelujen saatavuutta ihmisten kesken kaikkialla maailmassa.

Tuomme myös uusimpia uutisia Asha-tuotteista sekä monien kovasti odottaman Nokia Bellen (entinen Symbian Belle) käyttöliittymäpäivityksistä. Mitä kaikkea muuta uusi vuosi tuokaa mukanaan – se jää nähtäväksi.

Toivottavasti olette levänneet ja nauttineet joulun sekä uuden vuoden ajasta. Loppiaisen jälkeen, eli tämän viikon perjantain ja sitä seuraavan viikonlopun mentyä, siirrymme Äänessä taas normaaliin päivärytmiin. Uusia hienouksia on luvassa myös tälle vuodelle. Toivottavasti viihdytte seurassamme. Pistäkää jatkossakin tulemaan kommentteja ja palautetta.

Hyvää Uutta Vuotta 2012!

Jaa artikkeli
 

Lähettämällä kommentin hyväksyt sivuston käyttöehdot.

Tämä sivusto ei tarjoa asiakastukea, joten älä lähetä laitteesi huoltoon liittyviä kysymyksiä meille. Ole hyvä ja käytä Nokian asiakastukeen tarkoitettuja kanavia tai keskustelupalstoja puhelimesi huoltoon liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä Nokia-tukeen
Nokia Support -keskustelupalsta (englanninkielinen)

Lue kommentointiohjeet

 
 • Kake41

  Nokia voisi tehdä sellaisen uudenvuodenlupauksen, että Nokia Belle saataisiin jakoon ajoissa.

 • http://twitter.com/JJNippala Jari-Jukka Nippala

  Ja ajoissa tarkoittaa?

  • Anonymous

   Niin, meni jo.
   Nokia voisi kyllä kiristää aikataulujaan ja pysyä niissä. Kiinnostaisi tukea suomalaista, mutta kun saa kaikkea odotella niin kauan että hermot menee. Nyt saa N8:n kanssa Belleäkin odotella. Ostin tämän muutama viikko sitten, ja en voi kyllä Annalla suositella kenellekään.

   • Carita

    Helmikuusta Belle tulee ladattavaksi Nokia N8:lle.

    • Anonymous

     hyvähyvä. Tiedätkö tuleeko se N8:lle samanlaisena kuin esim nokia 701:lle? Vai onko kyseessä jonkin sortin Bellen päivitys myös?

 • Emikael

  Kiitos vaan ja kaikkea parasta Nokialle alkavaan vuoteen. Menestystä Microsoft-yhteistyön kanssa.

 • Jari

  Hyvää Uutta Vuotta! Kiitos myös tosi mukavasta foorumista.

  • Carita

   Hyvää Uutta Vuotta ja kiitoksia.

 • Tomi

  Windows-blog tämäkin tänä vuonna? :(

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100003308231930 Aleksi Soikkala

  Milloin My Nokia taas avataan?

 • Turhautunut

  Huomenna on “uuden” Lumia 800 luurin julkistustilaisuus Espoossa. Melkein uskaltaisi lyödä vetoa, että siellä kerrotaan luurin tulevan myyntiin “myöhemmin keväällä” tai “alkuvuodesta 2012″ ilman tarkempaa päivämäärää.

  • Juuso

   Kyseessähän ei siis ole julkistustilaisuus, vaan myyntiintuloa koskeva tiedotustilaisuus. Tuote on toki julkistettu jo viime vuonna. Luvassa siis hyviä uutisia, voisin jopa luvata, että parempia kuin mitä tunnut odottavan.