Nokia Lumia -testaajien karsintakierros on päättynyt

Arttu 1.2.2012

Näyttökuva 2012-01-31 kohteessa 14.13.30

ESPOO – Kuten otsikko jo sanoo, Nokia Lumia -testaaja -karsintakierros on päättynyt. Emme enää vastaanota osallistujia kisaan. Kaikkiaan osallistujia oli neljäkymmentä 49, joka kilpailun vaativuustasoon nähden on huikea määrä. Arvovaltainen raati vetäytyy nyt pohtimaan viittä voittajaa, jotka valitaan kisassa seuraavaan vaiheeseen.

Nokia Lumia -testaajat Nokia-talolle torstaina 9.2.

Kutsumme tuoreet Nokia Lumia -testaajat Nokia-talolle torstaina 9.2. hakemaan uudet laitteensa sekä kuulemaan tarkemmin, mitä kolmen viikon testausjakso pitää sisällään. Samalla perehdytämme testaajat Nokia Lumia 800 –laitteen saloihin perusteellisesti niin käyttöjärjestelmän kuin designinkin osalta. Eli jos olet täysin varma voitostasi, kannattaa ruveta jo pakkaamaan kassia ja anomaan työstä vapaita, jos sellaiselle on tarvetta.

Laadukasta loppuun saakka

Koko Nokia Lumia -testaaja -kisa on ollut äärettömän laadukas, eikä viimeinen osallistumisviikko jättänyt kylmäksi ketään. Joukkoon mahtui myös todellista tunteenpaloa, hikeä ja kyyneleitä. Vai voitteko kieltää, ettette liikuttuneet tämän Jani Karvisen vuodatuksen edessä.

Tekniikka ja erilaiset erikoisefektit ovat olleet keskiössä myös viimeisen viikon ajalta. Esimeriksi Esa Mäkelän, Jari-Jukka Nippalan sekä Samuli Vuorisen osallistumisvideot sisältävät kovinkin ammattitasoista editointia ja efektejä. Alla herrojen taidonnäytteet.

Innokuudesta ei voi myöskään testaajia moittia, esimerkiksi Nokia Lumia –testajaa –kandidaatti Jari Kattelus teki kokonaiset neljä videota karsintaan, vaikka yksikin olisi riittänyt. Alla yksi Jarin esittelyvideoista, jolla vierailee kaikille tuttu pimeyden ruhtinas.

Arvovaltainen raati kokoontuu yöksi pohtimaan voittajia

Näin karsintavaiheen loputtua haluamme syvästi kiittää kaikkia osallistujia karsintoihin. Videon tekeminen ja oman naaman esittely ympäri Internetiä on kynnyksellistä hommaa, joten hatunnostot rohkeudesta kaikille. Olkaa siis ylpeitä itsestänne vaikka teitä ei valittaisikaan.

Arvovaltainen raatimme kokoontuu yön ajaksi Nokia-talon tornitoimistoon pohtimaan voittajat. Voittajat ilmoitetaan perjantain aikana täällä Ääni-blogissa, mutta jo sitä ennen olemme kontaktissa voittajiin henkilökohtaisesti.

Paljon onnea kaikille karsintojen viimeiseen vaiheeseen!

Jaa artikkeli
 

Lähettämällä kommentin hyväksyt sivuston käyttöehdot.

Tämä sivusto ei tarjoa asiakastukea, joten älä lähetä laitteesi huoltoon liittyviä kysymyksiä meille. Ole hyvä ja käytä Nokian asiakastukeen tarkoitettuja kanavia tai keskustelupalstoja puhelimesi huoltoon liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä Nokia-tukeen
Nokia Support -keskustelupalsta (englanninkielinen)

Lue kommentointiohjeet

 
 • http://arttusilvast.com/ Arttu

  Moikka! Linkkejä sisältävät kommentit menevät meidän päässä hyväksyntään, joten kävin kuittaamassa ne vasta tänä aamuna. Eli olet mukana, kiitos kovasti! :)

 • http://arttusilvast.com/ Arttu

  Mukana myös!

 • Oscari

  Oli muuten todella vinoutunut kisa. Kaikki osaavat jo käyttää mitä vempainta tahansa. En osaa itse tehdä videota, en osaa sitä edes tallentaa johonkin naamakirjaan tai youtubeen. Miksi ei asia voi koskea ihan tavallisia ihmisä, ei nörttejä. Itse kun osaan vastata puhelimeen, osaan soittaa, otan vastaan tekstiviesti ja lähetän niitä itse (se oli syy miksi hankin Nokia  N97 minin), mutta lähetän keskimäärin seitsemän viestiä kuukaudessa. Internettia en hallitse, enkä muitakaan hienouksia. Tosin osaan kuvata, paras kamera mitä minulla on ollut, ja osaan lähettää kuvan toiseen kännyyn. Ja mikä parasta Elisashopin henkilökunta on kärsivällisesti opettanut minua käyttämään navigaattoria, ei tule sakkoja kun tietää pöntöt ja tuntee ylinopeudet. Mutta näillä taidoilla ei osta ihmeellisyyksiä. Kadehdin noita osaajia. 

  Tämän olisin halunut kertoa videolla jos olisin osanut moisen tehdä. Siis jos minä opin jonkun asian, niin varmasti Pihtiputaan mummokin sen oppii.

 • Jussi Tiira

  Jaa mää kun luulin että oli vielä tää päivä aikaa. Minusta hiukan epämääräisesti sanottu että kilpailuaika loppuu 1.2. Eikö se muka sisällä kyseistä päivää? No, teiltä jää nyt hyvä testaaja testaamatta ja loistava video näkemättä… :/

 • Deadlock

  Esa on paras 

 • Nappisilmä

  Esa on kyl ylivoimaisesti paras!

 • http://www.facebook.com/people/Olli-Vainio/686572113 Olli Vainio

  Miten te ilmoitatte voittajille, kun ei meidän kilpailijoiden tietoja ole kysytty missään?

  • Arvuuttelija

    YouTuben käyttäjätilillä ainakin on oma postilaatikko.