Täältä tullaan, Barcelona!

Trevor 26.2.2012

Stephen-Elop-at-press-conference

BARCELONA – Nokia valmistautuu Barcelonassa järjestettävään Mobile World Congress 2012 -tapahtumaan. Nokian toimitusjohtaja Stephen Elop pitää Barcelonassa tiedotustilaisuuden maanantaiaamuna.

Tammikuun alkupuolella Nokia osallistui Consumer Electronics Show -tapahtumaan Las Vegasissa. CES on maailman suurin kuluttajaelektroniikan messutapahtuma. Nokia julkisti Las Vegasissa Nokia Lumia 900 -älypuhelimen, joka myös palkittiin messujen parhaana puhelimena.

Myös Mobile World Congress 2012 on Nokialle erityisen tärkeä tapahtuma. Barcelonassa tulee kuluneeksi vuosi siitä, kun Nokia julkisti yhteistyönsä Microsoftin kanssa. Lokakuussa 2011 Nokia julkisti uuden Windows Phone -älypuhelimet, jonka ensimmäiset mallit olivat Nokia Lumia 800 ja Nokia Lumia 710. Niitä toimitetaan jo kaikkialle maailmaan. Nokia Lumia 900 -malli tulee pian saataville koko Pohjois-Amerikassa.

Uudet Nokia Lumia puhelimet ovat saavuttaneet suurta suosiota, kuten myös Series 40 -alustalle perustuvat Nokia Asha -puhelimet sekä Nokia N9, joka edustaa täysin uudenlaista muotoiluajattelua.

Nokia ei kuitenkaan ole tullut Barcelonaan esittelemään aiempia saavutuksiaan. Nokian perjantaina julkaiseman lehdistötiedotteen mukaan maanantaiaamun lehdistötilaisuudessa julkistetaan merkittäviä uutisia.

Mobile World Congress -tapahtuman englanninkielisten verkkosivujen mukaan tapahtuma tarjoaa katsauksen mobiilialan nykytilaan ja tulevaisuudennäkymiin. MWC:ssä on noin 1400 näytteilleasettajaa ja tapahtumassa esitellään laitteiden, palvelujen ja puhelinverkkojen kehityksen suuntaviivat, jotka perustuvat alan edelläkävijöiden näkemyksiin.

Nokian lehdistötilaisuus pidetään Nokian messutiloissa osoitteessa Fira Hall 7. Kannattaa tulla paikalle hyvissä ajoin istumapaikan varmistamiseksi. Paikkoja jaetaan vain akkreditoiduille tiedotusvälineiden edustajille saapumisjärjestyksessä. Aamun aikataulussa kannattaa ottaa huomioon, että Espanjan julkisen liikenteen työntekijöiden lakko voi vaikuttaa liikennejärjestelyihin.

Tilaisuutta voi seurata myös suorana webcast-lähetyksenä osoitteessa www.nokia.com/mwc.

Nokia Conversations ja Nokia Ääni tiimit seuraavat tarkkaan Mobile World Congress -tapahtumaa ja välittävät uutiset tuoreeltaan, joten kannattaa pysyä kuulolla!

Jaa artikkeli
 

Lähettämällä kommentin hyväksyt sivuston käyttöehdot.

Tämä sivusto ei tarjoa asiakastukea, joten älä lähetä laitteesi huoltoon liittyviä kysymyksiä meille. Ole hyvä ja käytä Nokian asiakastukeen tarkoitettuja kanavia tai keskustelupalstoja puhelimesi huoltoon liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä Nokia-tukeen
Nokia Support -keskustelupalsta (englanninkielinen)

Lue kommentointiohjeet

 
  • http://twitter.com/JJNippala Jari-Jukka Nippala

     MWC-linkissä on virhe.

  • JOHN STAFF

    K Ö Y H    Ä  Ä  Ä