Seuraava Nokia World Suomeen

Juuso 6.3.2012

1200-nokia-world-2011-70_webbiin

ESPOO – Tänään Nokian pääkonttorissa pidetyssä lehdistötilaisuudessa muotoilujohtaja Marko Ahtisaari julkisti Nokian ja Helsingin 2012 designpääkaupunkivuoden yhteistyön yksityiskohtien lisäksi todella mahtavan uutisen: tämän vuoden Nokia World järjestetään Suomessa!

Nokia World on konferenssi- ja messutapahtuma, jossa esitellään uusimpia Nokia-tuotteita, palveluita, tutkimustuloksia, designia ja kaikkea mahdollista toimintaamme liittyvää. Vuodesta 2006 järjestetty Nokia World onkin vakiintunut toimintamme vuosittaiseksi kohokohdaksi, joten Helsingin Nokia Worldilta on lupa odottaa jännittäviä uutuuksia ja mielenkiintoisia innovaatioita.

Syyskuun 25.-26. järjestettävän tapahtuman odotetaan tuovan Suomeen kaiken kaikkiaan tuhansia vieraita, mm. tiedotusvälineiden edustajia, mobiilialan ja liiketoiminnan analyytikkoja, kehittäjiä, operaattoreiden edustajia ja tottakai Nokian työntekijöitä ja yhteistyökumppaneita eri puolilta maailmaa.

Helsingin messukeskuksessa järjestettävä Nokia World ei ole varsinaisesti yleisölle avoin tilaisuus, mutta tulemme tapahtuman aikana ja sitä ennen kertomaan yksityiskohtaisesti sen eri tilaisuuksista, julkistuksista ja puheenvuoroista. Perinteisesti tapahtuman puhujat ovat olleet Nokian asiantuntijoita ja yhteistyökumppaneidemme edustajia sekä mobiilialan huippuosaajia.

On sanomattakin selvää, että odotamme jo innoissamme tämän vuoden Nokia Worldia. Tapahtuman verkkosivut löytyvät täältä.

Kerromme Äänessä Nokia Worldin lähestyessä enemmän sen ohjelmasta ja valmistelun etenemisestä.

Jaa artikkeli
 

Lähettämällä kommentin hyväksyt sivuston käyttöehdot.

Tämä sivusto ei tarjoa asiakastukea, joten älä lähetä laitteesi huoltoon liittyviä kysymyksiä meille. Ole hyvä ja käytä Nokian asiakastukeen tarkoitettuja kanavia tai keskustelupalstoja puhelimesi huoltoon liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä Nokia-tukeen
Nokia Support -keskustelupalsta (englanninkielinen)

Lue kommentointiohjeet

 
 • http://www.intomobile.com/ Stefan Constantinescu

  Awesome! I’d love to attend. Seeing as how I live in Helsinki, could I score an invite?

  • Juuso

   Well, if you are working in mobile/IT industry or a journalist covering this subject area, it’s possible. Keep following the Nokia World website to see when the application period opens.

   • http://www.intomobile.com/ Stefan Constantinescu

    I am a journalist, and you guys already hooked me up with a Lumia 800, so I thought I’d ask for an invite to Nokia World in advance on here.

    :-)

   • http://twitter.com/OlliK8 Olli Kangas

    Eikö ole mitään muuta mahdollisuutta päästä? Olen 15v tekno geek ja alottelen just omaa technoblogii.. Olisi aivan mahtavaa päästä tutustumaan Nokia Worldiin nyt kun se on sopivasti kotikulmilla ..

 • Wexus

  Muotoilusta puheenollen olisi tärkeää, että puhelin pysyisi hyvin kädessä. Luiskat  sileät reunat eivät ainakaan edistä hyvää tartuntaa. Vanhoja Commareita pystyi pitämään avattuna yhdellä kädellä toisen naputellessa tekstiä.  Kunnes tuli malli 9500, joka tippui käsistä ja muovikuoret halkeilivat.

 • Taavetti Eeloppinen

  Pakko järjestää Suomessa kun muualla ei Nokia enää kiinnosta.