Valkoinen Nokia Lumia 800 – kuvagalleria

Carita 8.3.2012

main-no-reflection

ESPOO – Viime viikolla kerroimme valkoisen Nokia Lumia 800:n saapumisesta Suomeen. Tänään on se päivä, jolloin valkoinen 800-malli on virallisesti myynnissä kaupoissa. Sen kunniaksi tarjoamme lukijoillemme upeaa katseltavaa hohdokkaasta ja kiiltäväpintaisesta valkoisesta Lumia 800:sta.

Kaareva 3,7″ näyttö ja lasipintainen AMOLED ClearBlack -näyttö ovat saumattomasti sisäänrakennettuna sulavalinjaiseen yksiosaiseen rakenteeseen.

Mitat: Pituus 127,8 mm, leveys 68,5 mm, paksuus 11,5 mm ja paino 160 g.

Tyylikäs 8-megapikselin sensori, Carl Zeiss –optiikka, autofokus, automaattinen ja manuaalinen valkotasapaino sekä helppo kuvien jakaminen yhdellä napautuksella. HD-videokuvaus.

Nopea 1,4 gigahertsin prosessori tarjoaa upean käyttökokemuksen ja Internet Explorer 9 -selain lataa vaativatkin sivut eteesi ennätysvauhtia. Viihdettä tarjoaa Nokia Musiikkiin MixRadio ja GigFinder sekä Xbox LIVE -pelit.

Tietojen synkronointi Microsoft Zune for PC tai Mac Connector –ohjelmiston avulla.

Parhaat sovellukset Marketplacesta viihtymiseen ja työntekoon kuten Elisa Viihde, HS.fi, SportsTracker, Veikkaus, Nordea, HIFK Taskupeto, Jokerit Live, MTV3 Juuri nyt, Ilta-Sanomat, Viiniopas, YLE Radio, NRJ Finland ja The Voice.

Nokia Kartat ja ilmainen käännös-käännökseltä-opastuksella varustettu Nokia Navigointi.

Windows-käyttöliittymän näppäimet lueteltuna vasemmalta oikealle: takaisin nuoli, Windows näppäin ja Bing-haku.

Myyntipaketin mukana tulee musta silikonikuori. Erikseen ostettavien silikonikuorien valikoimasta löytyy ainakin Helsingin Nokian Lippulaivamyymälästä syaanin, magentan tai limenvihreän väriset kuoret.

Jaa artikkeli
 

Lähettämällä kommentin hyväksyt sivuston käyttöehdot.

Tämä sivusto ei tarjoa asiakastukea, joten älä lähetä laitteesi huoltoon liittyviä kysymyksiä meille. Ole hyvä ja käytä Nokian asiakastukeen tarkoitettuja kanavia tai keskustelupalstoja puhelimesi huoltoon liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä Nokia-tukeen
Nokia Support -keskustelupalsta (englanninkielinen)

Lue kommentointiohjeet

 
  • Seuraavakin on Nokialainen

    Nyt vaan täytyy taas mainostaa Lumiaa kun tuo hieno väri on saaty myyntiin. Näyttävä muutaman päivän mainoskampanja kehiin.

  • sillälailla

    Vuonna 2011 sijoittaja menetti nokiasijoituksen arvosta puolet. Tuosta hyvästä Elop tienasi 8 miljoonaa euroa. In Finnland we call this thing reilu meininki.

  • APH

    On se kyllä kaunis.