Nokia WIMA 2012: videokooste

Heidi 13.4.2012

Prince-Albert-edit

MONTE CARLO – Nokia oli todella näyttävästi mukana vuoden 2012 WIMA-konferenssissa. Nokia oli myös konferenssin sponsori. Julkistimme tapahtumassa keskiviikkona 11. huhtikuuta ensimmäisen NFC-Lumian eli Nokia Lumia 610 NFC:n.

Eilen puolestaan Monacon Prinssi Albert piipahti Nokian osastolla tutustumassa NFC:hen.

Mihin prinssit tarvitsevat NFC:tä, sitä ei saatu selville, mutta käyttöä sille varmasti löytyy. Albert vaikutti varsin hyväntuuliselta, eli kenties hän pitää upeista puhelimista.

Olemme myös esitelleet Nokian koko NFC-älypuhelinvalikoimaa. Niitä on nyt jo kahdeksan. Esittelimme myös sovelluksia, joilla tästä uudesta teknologiasta saadaan kaikki irti. Ja jos haluat lukea enemmän NFC-laitteidemme historiasta, niin kannattaa tarkistaa eilinen artikkelimme aiheesta.

Katso englanninkielinen video WIMA:n tapahtumista, jossa kerrotaan Nokian NFC-suunnitelmista ja siitä, mitä NFC:llä pystyy jo tekemään.

Jaa artikkeli
 

Lähettämällä kommentin hyväksyt sivuston käyttöehdot.

Tämä sivusto ei tarjoa asiakastukea, joten älä lähetä laitteesi huoltoon liittyviä kysymyksiä meille. Ole hyvä ja käytä Nokian asiakastukeen tarkoitettuja kanavia tai keskustelupalstoja puhelimesi huoltoon liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä Nokia-tukeen
Nokia Support -keskustelupalsta (englanninkielinen)

Lue kommentointiohjeet