Nokia Lumia 900 ja 610 -älypuhelinten myynti Suomessa alkaa toukokuussa

Arttu 24.4.2012

Nokia Lumia 900

ESPOO – Tammikuussa julkistettu Nokia Lumia 900 ja helmikuussa julkistettu 610 saadaan molemmat Suomen markkinoille toukokuussa. Tarkemmat myynninaloituspäivät ilmoitetaan lähempänä myynninaloitusta. Ennakkotilaukset alkavat huomenna 25. huhtikuuta klo 00:00.

Kaksi upeaa lisäystä Nokia Lumia -tuoteperheeseen

Windows Phone -alustalle rakennettu Nokia Lumia 900 -älypuhelin tarjoaa erittäin toimivan sosiaalisen median ja internetin käyttökokemuksen. Laitteesta löytyy myös Nokian tuotteille tuttuja erityispiirteitä, kuten huippuluokan kamera- ja kuvatoiminnot. Värivaihtoehdoista löytyy valkoinen, musta ja syaani.


Nokia Lumia 900

Nokia Lumia 610 on hinnaltaan edullinen, nuorille suunnattu, niin ikään Windows Phone -alustalle rakennettu älypuhelin. Laite tekee sosiaalisten verkostojen, internetin, pelien käytöstä ja navigaatiosta sekä musiikin kuuntelusta silkkaa nautintoa. Uusi Nokia Lumia 610 tarjoaa myös helpon pääsyn Windows Phone Marketplacen kymmeniin tuhansiin sovelluksiin. Nokia Lumia 610 on saatavilla neljässä eri värissä: valkoinen, musta ja syaani sekä myöhemmin magenta.


Nokia Lumia 610

Olemme erittäin iloisia tuodessamme nämä uudet Nokia Lumia -mallit Suomen markkinoille. Ne täydentävät erinomaisesti Nokian valikoimaa älypuhelimissa ja niihin on saatavilla runsaasti paikallisia ja kansainvälisiä sovelluksia viihtymiseen ja työntekoon, kertoo Suomen ja Baltian maiden myyntijohtaja Mauri Pietikäinen.

Ei pidä unohtaa, että molempien puhelinten käyttökokemusta rikastavat maksuttomat Windows Live -palvelut, kuten Messenger, sähköposti ja Xbox Live. Käyttäjä voi kätevästi myös paikantaa kadonneen puhelimensa kartalla, etätyhjentää sen sisällön ja lukita laitteen.

Mukana huippuominaisuuksia navigoinnista televisioon

Nokia Lumia 900 ja 610 -älypuhelimet tarjoavat ominaisuuksia, jotka ovat saatavilla ainoastaan Nokian puhelimiin, kuten vähintäänkin hyödyllinen ja ilmainen Nokia Navigointi. Uusimpana lisäyksenä ainoastaan Nokia Lumia -laitteista löytyviin palveluihin tuomme Lumia 900 -laitteeseen valmiiksi asennetun Nokia TV -palvelun. Nokian TV:n avulla pääset katsomaan kotimaisia netti-TV -sisältöjä. Ohjelmisto päivittyy automaattisesti joten sieltä voi löytää aina suosituimmat ja ajankohtaisimmat sisällöt helposti lajiteltuina. Palvelu toimii sekä 3G-mobiiliverkossa että langattomassa lähiverkossa. Jo markkinoilla oleviin Lumia-puhelimiin palvelun voi ladata Marketplacesta, mutta vasta kun Nokia Lumia 900 on kaupoissa. Palvelu on maksuton eikä vaadi rekisteröitymistä.

Kattava määrä kotimaisia sovelluksia

Windows Marketplacesta on saatavilla runsaasti paikallisia ja kansainvälisiä sovelluksia viihtymiseen ja työntekoon. Suomessa on tällä hetkellä tarjolla tai lähiaikoina tulossa mm. seuraavat sovellukset: Elisa Viihde, Fonecta Caller, HIFK Taskupeto, HS.fi, Hufvudstadsbladet,  Ilta-Sanomat, Jokerit Live, MTV3 Juuri Nyt, NRJ Finland, Nordea, Skype, Spotify, Sports Tracker, The Voice, Veikkaus, Viiniopas, Voddler ja YLE Radio.

Oletko ajatellut tilaavasi jommankumman vai kummatkin?

Jaa artikkeli
 

Lähettämällä kommentin hyväksyt sivuston käyttöehdot.

Tämä sivusto ei tarjoa asiakastukea, joten älä lähetä laitteesi huoltoon liittyviä kysymyksiä meille. Ole hyvä ja käytä Nokian asiakastukeen tarkoitettuja kanavia tai keskustelupalstoja puhelimesi huoltoon liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä Nokia-tukeen
Nokia Support -keskustelupalsta (englanninkielinen)

Lue kommentointiohjeet

 
 • http://twitter.com/Hakso Kimmo Pukkila

  Kaipa tuossa Lumia 900:ssa on Suomessakin mukana 4G?

  • Tuschann

   DualCarrier.

 • APH

  Milloin näitä löytyy flägäristä?

 • Way to go!

  Hyvä homma, tätä on odotettukin! :)

 • http://www.facebook.com/Arthetzki Arttu Mikkola

  LTE?

  • Aleksi

    Tavallaan, DualCarrier eli 40 Mbit/s, parhaimmillaan 4G voi yltää 100 Mbit/s, 3G:n maksimi on 21 Mbit/s.

   • http://www.facebook.com/Arthetzki Arttu Mikkola

    DualCarrier 3G? Pöh. Eli ei LTE, noh, aina saa toivoa.

    • seuraavakin on nokialainen

     Kunhan nyt näissä suomalaisissa televerkoissa päästäisiin edes lähelle 3G maksimia. Aletaan vasta sitten toivomaan 4G:tä.

     • http://www.facebook.com/Arthetzki Arttu Mikkola

      LTE verkon etuja onkin tuo datan priorisointi, sekä varsinkin pelivara yhteyksien nopeuksissa, kun nyt rajoittava tekijä on päätelaitteen nopeus. Teoreettisestä ja ihan käytännön 100 megan yhteydestä on hyvä lähteä laskemaan nopeuksia, toisin kuin jollain 3g dualcarriereilla, kun se 3g verkko on muutenkin jo ihan tukossa.

 • seuraavakin on nokialainen

  Mitkä on verolliset suositushinnat?

  • Ewfwfewfefewef

   Jenkeissä 450dollaria. Eli n.340 euroa. Aika epäreilua jos suomen hinnaksi tulisi yli 500 euroa. Veikkaisin että suomen hinnaksi tulee 499eur.

   • HD

    Gigantti 539€. Eli kyllä meitä suomalaisia rahastetaan. Toivottavasti luuria on päivitetty paremmaksi.

 • Tom Frilund

  olisko tää parempi kuin N9? Kysyy tyytyväinen ysin käyttäjä …

  • APH

    Näiden käyttöjärjestelmätkin ovat niin erilaisia ettei tuollaista voi kenenkään puolesta sanoa. Suurin ero N9:n ja 900:n välillä taitaakin olla käyttöjärjestelmä ja näytön koko.

 • http://www.facebook.com/people/Toni-Luoto/1385179214 Toni Luoto

  Ilmaan jää kysymys milloin näiden Lumioiden kanssa yhtäaikaa julkistettu Pureview 808:n myynti alkaa?

 • Trontta1

  onkos kellään tietoo, oisko lumia 1000, tulossa myös suomeen tään vuoden puolella? kunnon kameran takia odottelen, tottunut N8:n kameraan ja se on huippu. ja jotain tietoo löyty et myös lumia 900, tulis 12mp:n kameralla???

 • Pingback: Lumia 900 ja 610 tulevat Suomeen toukokuussa | Ajanhermolla.()

 • Pingback: Lumia 900 ennakkotilaukseen huomenna - SuomiWP()

 • 808

  Milloin Nokia 808 pureview julkaistaan Suomessa?

 • Ari Nurmikko

  Toivottavasti myyntiin tulevassa Lumia 900 on päivitetty kamera 12 megapikseliin sekä varustettu tarkemmalla näytöllä niin alkaa tosiaan kilpailemaan omenan kanssa. Harmittavan lähellä on myös wp-8 päivitys jota ei ilmeisesti päivitettyä näihin.

 • Edvin

  Laittakaa vielä niihin Lumioihin kuvanvakautus, niin ostan vaikka ne kaikki!

 • Silti…

  ‘Nuorille suunnattu Lumia 610′ ei ole nuorten puhelin. Nuoret haluavat monipuolisempia ja tehokkaita puhelimia. Lumia 900 on enemmän nuorten puhelin kuin 610. Harvassa perheessä nuoret edes ostavat kait omaa puhelintaan itse?

 • HD

  Taloussanomissa oli juttua että Nokia pomo oli vihjannut Apollo päivityksen tulevan myös nykyisiin Lumioihin. Koskahan varma tieto päivityksen saatavuudesta tulee? Moni esim. Lumia 900 harkitseva varmaan miettii että kannattaisiko odottaa syksyyn jolloin WP-8 ilmestyy.  

 • sebaa

  olis hyvä jos nokia lumia 610 pystyis kelaan videoita ois hyvä jos ois se päyvytys