Äänestä parhaat lätkäbiisit Nokia Mix Radioon – voita Nokia Lumia 900

Arttu 26.4.2012

271795

ESPOO – Jääkiekon MM-kisat lähestyvät kiivasta tahtia. Mitä olisivatkaan kisat ilman kunnollista kisabiisikattausta, tai tarkemmin sanoen, kisabiisikanavaa Nokia Mix Radiossa. Nokia ja Elisa järjestävät kotikisojen kunniaksi ainutlaatuisen mahdollisuuden rakentaa Lätkäkanava, joka julkaistaan Nokia Mix Radio -palvelussa.

Poika saunoo

Vuosi 1995 oli Suomen jääkiekkohistoriassa käänteentekevä. Vomme edelleen muistella lämmöllä niitä hetkiä, kun ”pojat” saapuivat torille avoautoissaan Kurren ja Jutilan johdolla. Tältä ajalta muistuu mieleen myös kappale Ihanaa leijonat ihanaa, ja tietenkin Ruotsin, häviäjän, voittolauluksi tarkoitettu Den Glider In -rallatus. Viime vuoden lätkämusiikki saattaa taas olla liiankin hyvin mielessä, joten jätän sen nyt tässä  yhteydessä mainitsematta, otsikkoa lukuun ottamatta.

Lätkäkanavan biisit voivat olla periaatteessa miltä aikakaudelta tahansa, kotimaisia tai ulkomaisia kappaleita nais- tai miesartistin esittäminä. Joka päivä vastakkain on neljä kappaletta, joista kaksi valitaan Nokia Mix Radion Lätkäkanavalle.

Jotta kansallinen itsetuntomme nousisi täydelliseen hurmioon, hiljentykäämme hetkeksi viime vuoden MM-finaalin maalikoosteen pariin.

Ny rillataan

Osallistumalla Lätkäkanava-äänestykseen voit voittaa itsellesi Nokia Lumia 900 -laitteen, Nokian lisälaitteita tai latauskoodeja Nokia Musiikki -kauppaan. Lisäksi tällä viikolla arvotaan kaikkien osallistujien kesken myös lippuja MM-otteluihin! Lätkäkanava löytyy jokaisesta Nokia Lumia -laitteesta heti kun tarvittava määrä lätkäbiisejä on saatu kerättyä.

Osallistu Nokia Mix Radion Lätkäkanavan rakennustalkoisiin Elisan Facebook-sivulla ja tee samalla Jutilan vuoden 1995 kisoista tuttu tuuletus.

Jaa artikkeli
 

Lähettämällä kommentin hyväksyt sivuston käyttöehdot.

Tämä sivusto ei tarjoa asiakastukea, joten älä lähetä laitteesi huoltoon liittyviä kysymyksiä meille. Ole hyvä ja käytä Nokian asiakastukeen tarkoitettuja kanavia tai keskustelupalstoja puhelimesi huoltoon liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä Nokia-tukeen
Nokia Support -keskustelupalsta (englanninkielinen)

Lue kommentointiohjeet

 
 • http://conversations.nokia.com/ Heidi Lemmetyinen

  Anteeksi nyt kaikki jääkiekon rakastajat, mutta Poika saunoo on pahin syöpä joka on korviani koskaan saastuttanut. (Ja sinun ansiostasi Arttu laulan sen aina päässäni “Koira saunoo”.)

  • http://arttusilvast.com/ Arttu

   Jutila <3

 • Kekkuli

  Naamiokostajat – Kendo v*ttuun suomesta

 • Riku

  Plää taas näitä vain facebookkiin rekisteröityneille kilpailuja.