Uusia yhteistyökumppaneita julki CTIA-messuilla

Carita 9.5.2012

PGA-Tour-and-ESPN-Sports-Hub

NEW ORLEANS – Eilen alkaneilla CTIA Wireless –messuilla New Orleansissa, Yhdysvalloissa Nokia esitteli joukon uusia yhteistyökumppaneita Lumia-älypuhelimille. Windows Phone Marketplace -kauppapaikasta löytyy tätä nykyä 80,000 sovellusta.

Marko Argenti, joka vastaa Nokian kehittäjäkokemuksesta ja sovelluskaupasta sanoo:

”Nokia Lumia -älypuhelimia on nyt saatavilla 48 markkina-alueella. Sovellusten kehittäjät ovat nähneet mahdollisuutensa kehittää parhaita mahdollisia sovelluksia asiakkaillemme.”

Uusia sovelluksia löytyy useista eri kategorioista monilta tunnetuilta brändeiltä.

Urheilun saralta sovelluskauppaan tulee golffaamisesta kiinnostuneille PGA Tour kesäkuusta 2012 lähtien. ESPN Sports Hubista voi puolestaan seurata seurata urheilutuloksia suosikki joukkueista ensi syksystä lähtien. Nämä sovellukset ovat aluksi saatavilla pelkästään Lumia-laitteille.

Rovio rakentaa kehitystiimiä Nokia Lumia ja Windows Phone -ekosysteemin ympärille ja tulevat julkaisemaan myös pelejä – kuten Angry Birds Space – Windows Phone -alustalle.

Myös EA:lta on tulossa sarja uusia pelejä kuten FIFA, Madden, NBA Jam, Tiger Woods, Mirror´s Edge ja Yahtzee.

Uusia sovelluksia on tulossa myös Grouponilta, TripDotsilta ja PayPalilta.

Groupon parantaa nykyistä sovellustaan Windows Phone -alustaan, jossa hyödynnetään lisättyä todellisuutta päivän parhaan diilin löytämiseksi.

TripDots -sovelluksen avulla moottoripyöräilijät voivat muun muassa optimoida polttoaineen kulutusta.

PayPal puolestaan tulee tarjoamaan turvallisen ja helpon tavan maksaa riippumatta missä olet.

Time ja NewsWeek ovat julkistaneet tekevänsä omia sovelluksia helpompaan uutisten seuraamiseen Nokia Lumia -käyttäjien iloksi.

Jaa artikkeli
 

Lähettämällä kommentin hyväksyt sivuston käyttöehdot.

Tämä sivusto ei tarjoa asiakastukea, joten älä lähetä laitteesi huoltoon liittyviä kysymyksiä meille. Ole hyvä ja käytä Nokian asiakastukeen tarkoitettuja kanavia tai keskustelupalstoja puhelimesi huoltoon liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä Nokia-tukeen
Nokia Support -keskustelupalsta (englanninkielinen)

Lue kommentointiohjeet

 
  • APH

    AB Space kyllä kelpais Symbianillekin…