Nokia Lumia 900 läpäisi vasaratestin

Carita 21.5.2012

Lumia 900 hammer

ESPOO – Nokia Lumia 900 -älypuhelin ei pienistä iskuista hätkähdä. Yksiosainen polykarbonaattirakenne suojaa puhelinta pudotuksilta, naarmuilta ja kolhuilta. Puhelimessa käytetty Corning Gorilla -kosketusnäyttölasi ei myöskään ole heppoisimmasta päästä, kuten alla oleva video todistaa.

Kaksi Nokian insinööriä, Mike Myers ja Chris Ruble innostuivat nähtyään Sonim-testivideon, ja halusivat kokeilla samantapaista vasaratestiä Lumia-laitteelle. Ensin he testasivat Lumia 710 –puhelinta, jonka jälkeen oli vuorossa Lumia 900.

Videolla näkyy kuinka he ottavat naulan ja naputtavat sitten vasaralla Lumia 900:n kosketusnäyttöä. Ja jos tämä ei vielä riitä, asetelma käännetään kokonaan toisin päin. Videolla näkyy kuinka he käyttävät Lumia 900:aa vasarana hakatessaan naulaa kiinni lautaan. Lumia 900 selvisi testistä hyvin, samoin kuin aikaisemmin testattu Lumia 710.

Jos et muuten usko, katso seuraava englanninkielinen video.

Emme kuitenkaan suosittele kokeilemaan tätä kotioloissa, sillä takuu ei kata kaltoin kohdeltuja puhelimia. Suosittelen edelleen käyttämään perinteistä vasaraa naulaamiseen, mutta soittamiseen ja puhelujen vastaanottamiseen Lumia 900 on erittäin näppärä laite.

Jaa artikkeli
 

Lähettämällä kommentin hyväksyt sivuston käyttöehdot.

Tämä sivusto ei tarjoa asiakastukea, joten älä lähetä laitteesi huoltoon liittyviä kysymyksiä meille. Ole hyvä ja käytä Nokian asiakastukeen tarkoitettuja kanavia tai keskustelupalstoja puhelimesi huoltoon liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä Nokia-tukeen
Nokia Support -keskustelupalsta (englanninkielinen)

Lue kommentointiohjeet

 
 • Kake41

  Hyvältä näyttää. Paitsi tuo vasara on vähän Puuhapete-muovimikälievasara.

  • Jeppe

    Mikä idea on tulla inisemään Nokian blogiin jos ei kerran kiinnosta… ?

   • Kake41

     Pitääkö hyvää puhelinta yrittää hajottaa?

 • Rlankine

  Tuo vasarasovellus olisi monesti todella hyödyllinen, mistä sen voi ladata?

  • http://conversations.nokia.com/ Heidi Lemmetyinen

   Hehe ;-D Se on ns. natiivisovellus ja tulee puhelimen mukana, mutta suosittelen käyttämään erittäin harkiten.

 • addf

  Näinkö omiani vai oliko toi Steven elop joka soitti?? :D

 • PP

  Minulla Lumia 900 luiskahti kädestä noin 10-15cm korkeudesta kaapin päällä olevan avaimen päälle. Näyttö meni halki.

  Arvelisin että tuo näyttö on täyttä huiputusta ainakin puhelujen perusteella jotka soitin Nokialle