Miten Nokia 808 PureView sai alkunsa?

Carita 22.5.2012

7239754382_db13ec3920_z

TAMPERE – Nokia Conversations -kameratiimi vietti keväällä muutaman päivän Tampereella kuvaamassa videota siitä miten Nokia 808 PureView -älypuhelin oikein sai alkunsa. He tapasivat monille Nokia Äänen lukijoillekin tuttuja henkilöitä PureView-teknologian takaaEero Salmelinin, Juha Alakarhun, Damian Dinningin sekä muita jäseniä muun muassa audio- ja käyttöliittymätiimeistä, jotka ovat omalta osaltaan mahdollistaneet maineikkaan 808 PureView´n synnyn.

Emmekä halua vain kirjoittaa miten erinomainen laite 808 PureView on, vaan haluamme myös todistaa sen teille. Englanninkielinen video on itseoikeutetusti kuvattu Nokia 808 PureView -puhelimella.

Unohtaa ei sovi, että Nokia 808 PureView on erinomainen laite kuvaamiseen. Uusi kuvia nähtävillä virallisella Flickr-sivustolla.

Mitä pidit tästä lyhytdokumentista?

Jaa artikkeli
 

Lähettämällä kommentin hyväksyt sivuston käyttöehdot.

Tämä sivusto ei tarjoa asiakastukea, joten älä lähetä laitteesi huoltoon liittyviä kysymyksiä meille. Ole hyvä ja käytä Nokian asiakastukeen tarkoitettuja kanavia tai keskustelupalstoja puhelimesi huoltoon liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä Nokia-tukeen
Nokia Support -keskustelupalsta (englanninkielinen)

Lue kommentointiohjeet

 
 • N808PV

  Aika hyvin toi 808 osaa kuvata : )
  Eikö Nokia voisi vihdoin kertoa että milloin tämä tulee kauppoihin Suomessa.

 • http://twitter.com/JJNippala Jari-Jukka Nippala

  Vakiovastaushan on “tulevina kuukausina”

 • Carita

  808 PureView tulee aluksi myyntiin Venäjällä ja Intiassa. Kerromme kyllä heti kun tiedämme tarkemmin Suomen toimitusasaikatauluista. 

  • Jake

   Toimiikohan 808 tarkennus? Luulin että puhelimissa kamerat paranee, mutta Lumia 800 tarkennus ei toimi kunnolla videota kuvatessa, eikä Makro toimi kunnolla. Tarkkoja kuvia sai jo n95 mallilla. En tiedä uskallanko laittaa rahaa enää likoon hyvän kameran toivossa. mpixelit kasvaa, mutta mitä niillä tekee jos kuvat on sumeita?? Saa isoja sumeita kuvia. Ymmärrän et kännykkä on kännykkä, mutta miten ihmeessä voidaan mennä näin paljon taaksepäin kehityksessä?

 • Baltzar

  808 näytti olevan tänään tulleessa DNA:n mainoslehdessä, mutta ei näköjään tällä hetkellä vielä DNA:n nettisivulla. 15,50e/kk 36kk maksuajalla tai puhelin kertamaksulla 558e.

 • .

  Kuinka monta megatavua yksi kuva vie tilaa??