Nokia Worldille uusi formaatti ja ajankohta

Heidi 23.5.2012

Nokia-World-Interior1

Olemme tehneet hieman muutoksia Nokia World -tapahtuman formaattiin ja ajankohtaan. Yhden suuren tapahtuman sijasta aiomme tänä vuonna järjestää useamman pienemmän ja intiimimmän tilaisuuden, joista jokainen on räätälöity tietylle yleisölle. Muodoltaan tapahtumat tulevat olemaan vähemmän kuin jättimäinen CES, ja enemmän kuin rento SXSW.

Ensimmäinen näistä tapahtumista järjestetään Helsingissä 5.-6. syyskuuta. (Jokin aika sitten kerroimme, että ajankohta olisi 25.-26. syyskuuta, mutta päivämäärää on nyt aikaistettu parilla viikolla). Tässä kutsuvierastapahtumassa ovat mukana etupäässä operaattorit ja jälleenmyyjät.

Pienempien tapahtumien tarkoitus on tarjota mahdollisimman mukava ja hyödyllinen tilaisuus kullekin kohdeyleisölle.

Ilmoitamme muista tapahtumista eri yleisöille tulevien viikkojen ja kuukausien aikana, joten pysykäähän kuulolla!

Jaa artikkeli
 

Lähettämällä kommentin hyväksyt sivuston käyttöehdot.

Tämä sivusto ei tarjoa asiakastukea, joten älä lähetä laitteesi huoltoon liittyviä kysymyksiä meille. Ole hyvä ja käytä Nokian asiakastukeen tarkoitettuja kanavia tai keskustelupalstoja puhelimesi huoltoon liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä Nokia-tukeen
Nokia Support -keskustelupalsta (englanninkielinen)

Lue kommentointiohjeet

 
 • http://twitter.com/TeemuHyn Teemu Hynninen

  Kuulostaa kohtalaisen mielenkiintoiselta. Mainitun kaltainen toteutus saattaisi toimia yhtä isoa tapahtumaa paremmin. Ehkä tuotejulkistuksiin pääsee tutustumaan hieman rauhallisemmin jne.

  • http://conversations.nokia.com/ Heidi Lemmetyinen

   Juurikin näin. Tarkoitus on, että kullekin kohderyhmälle järjestetään sellainen tapahtuma, joka palvelee parhaiten heidän tarpeitaan.

 • Mika Hanhijärvi

  Mites muuten Nokia Developer Summitin käy? sehän on aiemmin Lontoossa pidetty Nokia Worldin yhteydessä

  • http://conversations.nokia.com/ Heidi Lemmetyinen

   Emme ole ilmoittaneet siitä vielä mitään. Kerromme toki heti kun kuulemme!

   • Mika Hanhijärvi

    Hyvä. Oli vain pakko kysyä, koska viime syksynä olisin halunnut mennä käymään sekä Nokia Worldissa, että samaan aikaan pidetyssä Nokia Developer Summitissa. Mutta en sitten päässyt sinne. Nyt kun Nokia World on tulossa suomeen, niin kiinnostaa onko Developer Summit osa sen erillistapahtumia tai järjestetäänkö se muuten myös Suomessa Nokia Worldin tapaan.

    Viime syksynä ajatuksena oli, että olisin samalla Lontoon matkalla voinut käydä moikkaamassa siskoani, joka muutti englantiin :)

 • APH

   Toivottavasti täällä viimeistään kerrotaan että (monille) melko kallis hankinta, Lumia 900 tulee saamaan Apollo-päivityksen.. ;)

 • Pii

  Milloin nämä muut pienemmät tapahtumat ovat?

 • Olli-Pekka

  Onko Nokia Worldia 2013?

  • http://aani.nokia.fi/ Anna

   Moi Olli-Pekka, emme ole vielä kertoneet tästä tarkemmin!