Nokia Kartat on entistäkin yksilöllisempi

Pino 7.6.2012

Screen-Capture-23

Karttasovelluksista on tullut niin suosittuja, että niitä voi jo pitää matkapuhelimen perusominaisuutena. Karttasovelluksia on kuitenkin monenlaisia. Nokia Kartat -sovellus tarjoaa parhaan karttakokemuksen Nokia Lumia -puhelimen käyttäjille. Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi Windows Phone Marketplace -kauppapaikan Nokia Collection -valikoimasta.

Nokia Kartat -sovellusta päivitetään säännöllisesti uusilla ominaisuuksilla ja parannuksilla. Nokia Kartat on nyt entistäkin yksilöllisempi: käyttäjä voi lisätä kuvia, kirjoittaa arvosteluja ja synkronoida suosikkinsa.

Vaihda kokemuksia

Kuvien ja arvostelujen lisääminen on parhaimpia tapoja hyötyä sijaintipohjaisia palveluja sekä osallistua niiden kehittämiseen. Käyttäjä voi nyt lisätä Nokia Kartat -palvelun paikkakuvauksiin kuvia ja arvosteluja suoraan Nokia Lumia -puhelimestaan. Sen jälkeen ne ovat kaikkien palvelun käyttäjien nähtävillä Nokia Kartat -palvelussa ja osoitteessa maps.nokia.com.

Muista suosikit

Mahdollisuus tallentaa suosikkipaikat ja nähdä ne välittömästi kartalla tekee Nokia Kartat -sovelluksesta entistäkin henkilökohtaisemman. Suosikit voi synkronoida maps.nokia.com-palvelun avulla eri alustoilla (Nokia Lumia, Nokia Belle, Nokia N9). Synkronointi onnistuu myös iOS- ja Android-laitteilla osoitteessa m.maps.nokia.com. Käyttäjän tarvitsee vain kirjautua Nokia Kartat -palveluun.

Perille yhdellä kosketuksella

Windows-puhelimissa on monipuoliset yksilöintimahdollisuudet. Nokia Lumian aloitusnäyttöön voi kiinnittää sovelluksia, ominaisuuksia, toimintoja ja yksittäisiä kohteita. Nokia Karttojen uusimmassa versiossa aloitusnäyttöön voi kiinnittää myös reittiohjeita, joiden avulla käyttäjä pääsee määränpäähänsä kävellen, autolla tai julkisilla liikennevälineillä. Paras reitti kohteeseen on ainoastaan kosketuksen päässä.

Nokia Kartat on yksi monista sovelluksista, joista on saatavilla ainoastaan Nokia Lumia -puhelimiin. Sen voi ladata Windows Phone Marketplace -kaupan Nokia-Collection -valikoimasta. Aiempien versioiden käyttäjät saavat lähiaikoina puhelimeensa ilmoituksen päivityksestä.

Nokia Kartat lyhyesti:
• Yli 190 maata
• Satelliittinäkymä, joukkoliikennenäkymä ja reaaliaikainen liikennenäkymä
• Käyttäjien ottamia kuvia, käyttäjien arvioita ja oppaita
Kohteiden, paikkojen ja kategorioiden kiinnittäminen puhelimen aloitusnäyttöön
Suosikkien tallennus ja synkronointi
• Opastus jalankulkijoille, autoilijoille ja joukkoliikenteen käyttäjille
• Paikkojen ja reittien jakaminen ystävien kanssa

Jaa artikkeli
 

Lähettämällä kommentin hyväksyt sivuston käyttöehdot.

Tämä sivusto ei tarjoa asiakastukea, joten älä lähetä laitteesi huoltoon liittyviä kysymyksiä meille. Ole hyvä ja käytä Nokian asiakastukeen tarkoitettuja kanavia tai keskustelupalstoja puhelimesi huoltoon liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä Nokia-tukeen
Nokia Support -keskustelupalsta (englanninkielinen)

Lue kommentointiohjeet

 
 • KN

  Lomalle lähdössä ja suuri oli ihmetys kun huomasin ettei Nokian Kartoista löydy karttatietoja Kyproksen saarelle. Kun kerran karttasovelluksia voi pitää jo matkapuhelimen perusominaisuuksina, luulisi toisessa EU-maassa matkustaessa voivan luottaa Nokialaisen karttoihin.. Tämä loma navigoidaan sitten vaihtoehtojen varassa.

 • Jubafi

  Eiks näihin dokumentteihin löytyis SUOMALAISIA esimerkki kuvia ?

  Joutavat höpönlöpöt pois ja kartat – etenkin navigaattori TOIMIVAKSI !

 • Jubafi

  Saakohan tähän sovellukseen jostain käyttöohjeita – ei meinaan nuo ominaisuudet aukee ihan niinku ??

 • Marko Järvensivu

  Tähän kartat sovellukseenhan ei saa karttoja ladattua valmiiksi, että vois käyttää ulkomailla offlinessa. Tämä asia tekee tästä täysin käyttökelvottoman softan ulkomailla.

  • Carita

   Nokia Navigointi –sovelluksesta löytyy täydellinen offline-tuki. Asetukset > Karttojen hallinta kohdasta voi ladata eri maiden karttoja offline-käyttöä varten. Lisäksi offline-kartasta löytyy reittitiedot, hakutoiminnot ja ääniopastus.

 • Marko Järvensivu

  Carita

  Mutta eks tässä ollut kysymys Nokia kartat sovelluksesta eikä Nokia navigointi sovelluksesta. Sen tiedän että navigointi softaan saa offline kartat.

 • Markku

  Nokia Karttojen suosikeista ei pääse suoraan navigointi-tilaan. Ei ole mitään hyötyä nähdä pelkkä kirjallinen ajo-ohje ja matka määränpäähän, ellei sinne pysty myös navigoimaan. Osoitteen uudelleen kirjoitus Nokia Navigointiin on aika hankalaa. Samoin Nokia navigoinnissa pitäisi määränpää pystyä osoittamaan suoraan karttaa näpäyttämällä. Symbianissa kaikki oli paremmin.