Veikkaus-sovellus Nokian Lumia -laitteille on hitti

Juuso 12.6.2012

primaryImage

Kerroimme aikaisemmin Nokian Lumia -laitteille tarjolla olevasta Veikkaus-sovelluksesta. Veikkauksen mobiilipalveluiden suosio on ollut viime aikoina kovassa kasvussa. Erityisesti Windows Phone Marketplacesta löytyvää sovellusta on ladattu todella ahkerasti.

Veikkauksen pelien pelaamisen mahdollistavia mobiilisovelluksia on ladattu jo yli 30 000 puhelimeen. Suosituin näistä on tammikuussa yhdessä Nokia Lumia 800:n kanssa julkistettu Veikkaus-sovellus.

“Mobiilisovellus vapauttaa asiakkaan pelaamaan milloin ja missä hän haluaa. Uudet sovellukset tekevät pelaamisesta vaivatonta ja nopeaa. Kehitämme palvelua jatkuvasti asiakkailta saadun palautteen perusteella”, kertoo digitaalisten kanavien kehityspäällikkö Janne Vuorenmaa Veikkauksesta.

Windows Phone -sovellus on saanut vajaassa puolessa vuodessa lähes 20 000 käyttäjää. Lisäksi tässä kuussa julkaistun Symbian-sovelluksen käyttäjämäärä on pian 2 000.

“Päätelaitteiden kehittyminen ja yhteyksien nopeutuminen antaa hyvät mahdollisuudet kehittää rahapelaamista mobiilikanavassa. Veikkaukselta on tulossa myös jotain sellaista, mitä yksikään rahapeliyhtiö ei vielä ole kehittänyt”, Vuorenmaa lupaa.

Veikkaus-sovellus on yksi niistä lukuisista paikallisista sovelluksista, joita Nokian yhteistyökumppanit toivat markkinoille, kun Nokia Lumia -laitteita alettiin tuoda Suomessa kauppoihin. Sovelluksessa voi pelata suosituimpia Veikkauksen pelejä: Lottoa, Kenoa, Viking Lottoa, Pitkävetoa, Tulosvetoa, Monivetoa ja Vakioveikkausta. Varsinkin näin jalkapallon EM-kisojen ja kotimaisten Veikkausliigan ja Superpesiksen ollessa käynnissä sovellus tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia lisäjännitykseen ahkeralle veikkaajalle.

Pelatakseen Veikkaus-sovelluksella käyttäjillä on oltava Veikkauksen pelitili, minkä voi avata myös sovelluksella. Pelitilin avaaminen edellyttää vakituista osoitetta Suomessa ja 18 vuoden ikää.

Jaa artikkeli
 

Lähettämällä kommentin hyväksyt sivuston käyttöehdot.

Tämä sivusto ei tarjoa asiakastukea, joten älä lähetä laitteesi huoltoon liittyviä kysymyksiä meille. Ole hyvä ja käytä Nokian asiakastukeen tarkoitettuja kanavia tai keskustelupalstoja puhelimesi huoltoon liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä Nokia-tukeen
Nokia Support -keskustelupalsta (englanninkielinen)

Lue kommentointiohjeet