Voddler-sovellus tuo elokuvat Nokia Lumian näytölle

Carita 12.6.2012

voddler_lumia_my_voddler

Voddler-sovellus on nyt saatavilla Nokia Lumia –puhelimille Windows Phone Marketplacessa. Voddlerin valikoimassa on yli 5 000 elokuvaa, ja yhtiöllä on sopimukset kaikkien Hollywoodin suurten elokuvastudioiden kanssa.

Nokian yhteistyö suoratoistopalvelua tarjoavan Voddlerin kanssa perustuu siihen, että vaikka elokuvia tulisi katseltua yksin, useimmat haluavat kuitenkin keskustella näkemästään yhdessä ystäviensä kanssa.

”Elokuva on aina liittynyt sosiaaliseen verkostoitumiseen ja viestintään sanan varsinaisessa merkityksessä, ja nyt kännykkä on saman asian ytimessä”, sanoo Voddlerin toimitusjohtaja Marcus Bäcklund.

Voddler Lumia Movie Night on uusi elokuvakonsepti ystävien yhteisestä leffaillasta riippumatta missä päin Suomea tai maailmaa he asuvat. Elokuvan katsomisen lisäksi Voddlerin käyttäjät voivat sopia ennakkoon leffailloista, chättäillä sekä arvioida elokuvia. Ja kaikki tämä vain Nokia Lumia –käyttäjille.

Voddler Lumia –sovellus tarjoaa myös muuta ainutlaatuista sisältöä Lumia-älypuhelimien omistajille, kuten neljän kuukauden Voddler Plus –jäsenyyden sekä kaksi Lumia-elokuvalippua ensimmäisen Voddler Lumia Movie Nightin järjestämiseksi.

Lumia käyttäjät voivat helposti kirjautua palveluun ja luoda omat käyttäjätunnukset Voddler-tiliä varten sekä liittyä Voddler Plus – jäseneksi (arvo 7,90 €/kk) hyötyäkseen parhaiten elokuvatarjonnasta. Lumia –elokuvalippujen (kaksi kappaletta) avulla käyttäjät pääsevät heti järjestämään Voddler Lumia Movie Night -elokuvaillan ystävilleen. Sovelluksesta löytyvät tarkemmat ohjeet illan järjestämiseksi.

Ollessaan kirjautuneena Voddler-sovelluksessa käyttäjä voi elokuvien lisäksi katsoa dokumentteja ja eri tv-sarjojen tuotantokausia. Sisällöstä löytyy sekä maksullisia (vuokrattavia) että maksuttomia ohjelmia.

Voddlerin ensimmäinen Windows Phone -sovellus toimii ainoastaan Nokian Lumia-puhelimissa. Voddler on entuudestaan saatavilla myös Symbianille ja MeeGolle.

Englanninkielinen Voddler-sovellus on saatavilla Windows Marketplacesta ensimmäisenä Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Espanjassa ja tietysti Suomessa.

Kiinnitä Voddler-sovellus Lumia-älypuhelimesi aloitusnäyttöön ja järjestä elokuvailta jo tänään. Enää sinun tarvitsee vain hankkia popcornia ja limua! Minkä leffan lukijamme aikovat valita ensimmäiseksi Voddler Lumia Movie Night – illaksi?

Jaa artikkeli
 

Lähettämällä kommentin hyväksyt sivuston käyttöehdot.

Tämä sivusto ei tarjoa asiakastukea, joten älä lähetä laitteesi huoltoon liittyviä kysymyksiä meille. Ole hyvä ja käytä Nokian asiakastukeen tarkoitettuja kanavia tai keskustelupalstoja puhelimesi huoltoon liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä Nokia-tukeen
Nokia Support -keskustelupalsta (englanninkielinen)

Lue kommentointiohjeet

 
 • Vieras

  Toimiiko Lumialla, Symbianilla tai Meegolla vieläkään Voddlerin kanssa tv-out kaapelilla tai ‘Play to’ DLNA ominaisuus?

  • APH

    Tuskin, tekijänoikeuksien takia.

 • Pingback: Voddlerin videovuokraamo saapui Nokia Lumia -puhelimille | Digilelut()

 • KiLe

  Mites tuo Voddler Plus saadaan käyttöön? Helpottas et sais ladattua leffat offline katseluun!

  • KiLe

   Itse itselleni vastaten, kirjautumalla netissä Voddleriin, näkyy Plus aktivoituna automaattisesti sovelluksen asennuksen jälkeen! Kiitokset!

   • Carita

     Helppoa, eikö vain :D

    • PB

     Tämä olikin sitten kiva. Huomasin, että on lähtenyt maksut rullaamaan luottokortilta.