Kaasu pohjaan: parhaat Xbox LIVE -autopelit Nokia Lumia -puhelimille

Adam 25.6.2012

NFS_pursuit

Nokia Lumia -älypuhelimissa on esiasennettuna Xbox LIVE -sovellus, jonka välityksellä käyttäjä saa yhteyden yli 40 miljoonan pelaajan yhteisöön. Kerroimme viime perjantaina joitakin suosikkejamme Xbox LIVEn valikoimista, joten tässä vielä hiukan jatkoa autopelien muodossa.

Xbox LIVE -pelien valikoima kasvaa jatkuvasti. Valitsimme parhaat Nokia Lumia -puhelimille tarkoitetut autopelit. Lähdetäänpä koeajelulle.

Need for Speed Undercover

Need for Speed -videopelit ovat viihdyttäneet virtuaaliteiden ritareita jo lähes 20 vuoden ajan. Niiden suosio on vain kasvanut, koska kumia voi polttaa nyt myös älypuhelimella. Pelaajan ei tarvitse istua kotona konsolin ääressä.

Kuten yleensä, tässäkin rallipelissä on perusajatuksena voittaa muut ajamalla. Voitto edellyttää pärjäämistä joka kilpailussa ja auton päivittämistä uudempaan ja nopeampaan. Autoja on yhteensä 20.

Voittaja saa avata palkinnoksi saavutuksia. Lisäksi hänen tilinsä karttuu 200 Gamerscore-pisteellä.

Jet Car Stunts WP

Jet Car Stunts ei ole huikaisevan realistinen peli, jossa ajellaan hulppealla Ferrarilla. Siinä on ajatuksena nostaa kierroksia, jotta auto kiitää läpi ramppien ja porttien ja lentää läpi renkaiden.

Kilpailu käydään värikkäässä kolmiulotteisessa ympäristössä. Käyttäjän haasteena on selvittää rata menettämättä autonsa hallintaa. Valittavana on kolme tasoa: Platforming, Time Trial ja Freestyle. Taitoa vaativat temput eivät varmasti lopu kesken.

PAC-MAN Kart Rally

Pac-Man seikkaili aikoinaan sokkelossa, jossa sen tehtävänä oli syödä pisteitä ja paeta haamuja. Se oli joskus vuonna korppu tai lerppu, mutta Pac-Man on tehnyt paluun, ja nyt hän ajaa autoa.

Tässä pelissä ei jahdata pisteitä tai haamuja, vaan kuljettajat keräävät lisätehoja, bonuksia ja vauhtipiikkejä. Jokaisella hahmolla on omat vahvuutensa ja heikkoutensa, joten kuljettaja kannattaa valita huolellisesti.

NFS: Hot Pursuit

Tämä perinteinen takaa-ajopeli kuuluu Need for Speed -tuoteperheeseen.

Käyttäjä voi valita, haluaako hän olla lain pitkää kouraa pakoileva kuljettaja vai karkulaista jahtaava poliisi. Kummallakin on käytössään viimeisen päälle viritetty menopeli.

Ja jos Lamborghinin kirkuvan punainen väri alkaa kyllästyttää, auton voi käydä maalauttamassa.

Cro-Mag Rally

Aikojen alussa keksittiin pyörä ja heti sen jälkeen auto, ainakin tämän pelin mukaan. Cro-Mag Rally -pelissä käyttäjä on luolamies nimeltä Brog, joka ajaa alkukantaisilla autoilla ja käyttää järeitä aseita.

Tavoitteena on päästä ensimmäisenä maaliin keinoja kaihtamatta.

Edellä esitellyt pelit ovat saatavilla seuraaviin puhelinmalleihin: Nokia Lumia 710, Nokia Lumia 800 ja Nokia Lumia 900.

Mitä autopelejä olet pelannut Nokia Lumialla?

Jaa artikkeli
 

Lähettämällä kommentin hyväksyt sivuston käyttöehdot.

Tämä sivusto ei tarjoa asiakastukea, joten älä lähetä laitteesi huoltoon liittyviä kysymyksiä meille. Ole hyvä ja käytä Nokian asiakastukeen tarkoitettuja kanavia tai keskustelupalstoja puhelimesi huoltoon liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä Nokia-tukeen
Nokia Support -keskustelupalsta (englanninkielinen)

Lue kommentointiohjeet

 
 • Karvinen2

  Toivoisin, että blogikirjoittelu ei olisi niin Lumia-keskeistä. Voisitteko antaa parhaat sovellukset -yhteenvedon myös Symbian-puhelimille, ainakin tuen loppumiseen asti?

  • symppari for4ever

   juuri niin, tämä Lumia hömpötys on mennyt liian pitkälle!

 • http://twitter.com/JJNippala Jari-Jukka Nippala

  Olen samaa mieltä.
  Jo unholaan vaipumaisillaan olleet Symbianin hyvät puolet saivat herätykset,
  kun eteen tuli tilanne, että olisin halunnut siirtää Lumia 710:n dadan talteen siten, että voin suoraan jatkaan Lumia 800:lla siitä mihin 710:llä jäin.

  Eipä onnistunutkaan ja 800 oli asenneltava aikalailla tyhjältä pöydältä.

  En ole varma olisiko onnistunut Symbianiltakaan, mutta Nokia Suiten avulla olisin saanut tekstiviestitkin talteen ja koko puhelimen sisällön yhdellä kertaa ja yhdellä ohjelmalla varmuuskopioitua.

  Nokia Belle FP1 tulee piakkoin tutuksi, kun ostan 808:n, jonka saatavuus Suomessa on tällä hetkellä hieman kummallinen.