Snake 2k luikertelee Lumia-puhelimiin

Adam 13.7.2012

Snake-2k-with-labyrinth-level

Nokian matopeli on klassikko. Moni 90-luvun lapsi ja nuori viihtyi sen parissa tuntikausia. Tämän retropelin ystävät voivat nyt ladata Nokia Lumia -puhelimeensa toisenkin version matopelistä: Snake 2k on täydellinen jäljennös matopelistä, joka oli valmiiksi asennettuna Nokia 3310 -puhelimissa vuosituhannen alussa.

Snake 2k Snake ’97Snake 2k toimii samalla periaatteella kuin saman kehittäjän Snake ’97 -matopeli. Nokia Lumia -puhelimen näytölle ilmestyy erittäin todentuntuinen Nokia-klassikkopuhelin, tässä tapauksessa Nokia 3310. Kosketusnäytön yläosassa on noin tuuman kokoinen vihreä näyttö. Loput näytöstä peittää Nokia 3310 -puhelimen sininen ja harmaa kuori T9-näppäimistöineen.

Valittavana on kahdeksan erilaista labyrinttia, kuten tämän klassikkopelin ystävät hyvin muistavat. Peliä voi pelata myös tyhjällä näytöllä. Haasteita kaipaaville suosittelemme tasoa 5. Onnea matkaan!

Ohjainten käyttö on helppoa. Matoa liikutellaan ylös, vasemmalle, oikealle ja alas T9-näppäimistön numeronäppäimillä 2, 4, 6 ja 8. Mato kasvaa pituutta, kun se syö näytölle ilmestyviä pisteitä. Näytölle ilmestyy myös ötököitä, jotka on syötävä nopeasti, koska ne katoavat muutamassa sekunnissa.

Mustien pisteiden syömistä seuraa ääni, joka tuli monille erittäin tutuksi 1990-luvun lopulla ja 2000-luvun alussa. Lopulta madosta tulee niin pitkä, ettei se enää mahdu ruudulle tai sitä on vaikea hallita. Peli yleensä päättyy tähän, ellei pelaaja ole poikkeuksellisen taitava.

Ehkä 90-luvun lähes hypnoottinen harjoittelu ei mennyt hukkaan, vaan taidot palaavat hetkessä… Kannattaa kokeilla! –

Oletko matopelin ystävä? Oletko jo kokeillut Snake 2k -peliä?

Nokian matopeliä voi pelata myös verkossa. Snake 2k -pelin kehitti Willem Middelkoop.

Jaa artikkeli
 

Lähettämällä kommentin hyväksyt sivuston käyttöehdot.

Tämä sivusto ei tarjoa asiakastukea, joten älä lähetä laitteesi huoltoon liittyviä kysymyksiä meille. Ole hyvä ja käytä Nokian asiakastukeen tarkoitettuja kanavia tai keskustelupalstoja puhelimesi huoltoon liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä Nokia-tukeen
Nokia Support -keskustelupalsta (englanninkielinen)

Lue kommentointiohjeet

 
 • pöre

  Legendaarinen peli!!

 • http://www.buysellbacklinks.net/ buy backlinks

  Nice

 • kyllä harmittaa

  On surullista miten Nokian johto on toiminnallaan tuhonnut meidän
  osakkeenomistajien varallisuutta. Heidät pitää saada toiminnastaan
  vastuuseen. Nyt järki käteen siellä Keilaniemessä. Nielkää ylpeys ja
  ottakaa Android mukaan. Lopettakaa meidän rahoilla leikkiminen! 

  • Ei harmita.

   Nokia ei ole ”tuhonnut” osakkeenomistajien vaarallisuutta. Sen minä vain sanon.

  • leonardo

   *** android puheillasi! Ei ikinä androidia nokiaan