Twitter for Nokia nyt saatavilla Series 40 -puhelimiin

Adam 25.7.2012

Nokia-X3-touch-and-type

Series 40 -puhelimiin on nyt saatavilla maksuton Twitter for Nokia –sovellus, jonka avulla voi seurata tuoreeltaan esimerkiksi uutisia sekä ystävien, oman ammattialan asiantuntijoiden ja julkkisten kuulumisia.

Twitter for Nokia monipuolistaa käyttökokemusta tuoden älypuhelimista tutut ominaisuudet satoihin miljooniin peruspuhelimiin.

Twitter for Nokia -sovelluksen avulla käyttäjä voi lähettää ja seurata twiittejä. Sovelluksessa on myös @Connect-toiminto, joka näyttää käyttäjää koskevat maininnat ja uudet seuraajat, sekä #Discover-toiminto, joka näyttää kiinnostavimmat twiitit eri puolilta maailmaa.

Twitter for Nokia on ladattavissa Twitterin käyttöalueilla eri puolilla maailmaa. Se tulee myös saataville valmiiksi asennettuna sovelluksena uusiin Series 40 -puhelimiin.

Lataa Twitter for Nokia puhelimeesi Nokia Kaupasta ja kerro meille kokemuksistasi.

Jaa artikkeli
 

Lähettämällä kommentin hyväksyt sivuston käyttöehdot.

Tämä sivusto ei tarjoa asiakastukea, joten älä lähetä laitteesi huoltoon liittyviä kysymyksiä meille. Ole hyvä ja käytä Nokian asiakastukeen tarkoitettuja kanavia tai keskustelupalstoja puhelimesi huoltoon liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä Nokia-tukeen
Nokia Support -keskustelupalsta (englanninkielinen)

Lue kommentointiohjeet

 
  • peter

    That´s cool! Thank you nokia =D