Romance of Rome: Nokia Belle vie muinaiseen Roomaan

Adam 27.7.2012

Romance-of-Rome-gameplay

Muinaisesta Roomasta tulevat ensimmäisenä mieleen toogat, gladiaattorit ja valloitusretket. On mahdotonta tietää, millaista elämä muinaisessa Roomassa oikeasti oli. Yhden näkemyksen esittää Nokia Belle -älypuhelimille tarkoitettu Romance of Rome -peli, joka vie käyttäjän jännittävään ja salaperäiseen maailmaan.

Tässäkin perinteisessä seikkailupelissä on tavoitteena prinsessa ja puoli valtakuntaa eli keisarin tyttären sydämen valloittaminen. Se kuitenkin edellyttää arvokkaiden muinaisesineiden löytämistä Rooman valtakunnasta.

Pelin jokaisessa kohtauksessa on tavoitteena kerätä kadonneita muinaisesineitä napauttamalla niitä. Peli ei ole pelkkää arvailua, vaan pelaaja näkee listan esineistä, jotka hänen on löydettävä.

Pelin seitsemässä jaksossa on yhteensä 30 tasoa, joten pelattavaa riittää pitkäksi aikaa.

Matkan varrella pelaaja suorittaa etsintöjä ja ansaitsee rahaa voidakseen avata palkintoja. Rahalla voi muokata pelihahmoa, ostaa vaatteita ja lisävarusteita tai vaikkapa pienen koiran.

Kun pelaaja on suorittanut etsinnät ja löytänyt kadonneet esineet, hän paljastaa suuren salaisuuden, jonka avulla hän voi valloittaa keisarin tyttären sydämen.

Tässä hauskassa pelissä on värikkäät ja taidokkaasti toteutetut grafiikat. Kannattaa kuitenkin varautua siihen, että pelin asentaminen kestää melko kauan.

Tämä kiehtova englanninkielinen seikkailupeli maksaa 1,99 €.

Romance of Rome on saatavilla Nokia Kaupasta lähes kaikkiin Symbian-älypuhelimiin.

Jaa artikkeli
 

Lähettämällä kommentin hyväksyt sivuston käyttöehdot.

Tämä sivusto ei tarjoa asiakastukea, joten älä lähetä laitteesi huoltoon liittyviä kysymyksiä meille. Ole hyvä ja käytä Nokian asiakastukeen tarkoitettuja kanavia tai keskustelupalstoja puhelimesi huoltoon liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä Nokia-tukeen
Nokia Support -keskustelupalsta (englanninkielinen)

Lue kommentointiohjeet