Counters pitää kirjaa soitoista, viesteistä ja tiedonsiirrosta

Adam 15.8.2012

Manage-your-calls-messaging-and-data-use-with-Counters

Puhelinlaskun karttumisesta ja tiedonsiirtokiintiön täyttymisestä on hankala pitää kirjaa, eikä numeroiden kanssa näpräämiseen ole yleensä aikaa. Counters on Nokia Beta Labs -palvelussa julkaistu sovellus puhelujen, tekstiviestien ja tiedonsiirron seurantaan. Sovellus on tarkoitettu Nokia Lumia -puhelimille.

Jos kuukausikiintiö ylittyy, lasku voi olla yllättävän suuri – ikävä yllätys käyttäjälle ja mukava yllätys operaattorille. Käyttäjä voi syöttää Counters-sovellukseen tiedot liittymäsopimuksensa rajoituksista eli puheluminuuttien, tekstiviestien ja tiedonsiirron enimmäismäärän.

Sovellus vähentää jokaisen puhelun, tekstiviestin ja tiedonsiirtoyhteyden tästä enimmäismäärästä ja näyttää käyttäjälle jäljellä olevan kiintiön. Tiedot esitetään myös havainnollisena kaaviona.

Kokonaistilanne on helppo tarkistaa tapahtumaruuduista. Tiedot sisältävät myös lähetetyn ja vastaanotetun tiedon määrän sekä ihmiset, joihin käyttäjä on ollut eniten yhteydessä. Englanninkielinen Counters on beetavaiheessa, eli sovellus ei ole vielä täysin valmis. Siihen tehdään parannuksia käyttäjiltä saadun palautteen perusteella. Palautetta voi antaa Nokia Beta Labs -palvelun Counters-sivulla.

Kuva: Natashi Jay

Jaa artikkeli
 

Lähettämällä kommentin hyväksyt sivuston käyttöehdot.

Tämä sivusto ei tarjoa asiakastukea, joten älä lähetä laitteesi huoltoon liittyviä kysymyksiä meille. Ole hyvä ja käytä Nokian asiakastukeen tarkoitettuja kanavia tai keskustelupalstoja puhelimesi huoltoon liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä Nokia-tukeen
Nokia Support -keskustelupalsta (englanninkielinen)

Lue kommentointiohjeet

 
  • http://www.facebook.com/teropetteri.laine Tero Petteri Laine

    Yleensä tälläiset löytyy suoraan puhelimesta, ilman ohjelmien latauksia. Lumia on ilmeisesti poikkeus….

    • Mikko T

       Ei löytyny ainakaan Samsungin Galaxy puhelimista (S, S+, SII). Entä iOS laitteet? Enpä usko että löytyy sieltäkään. Turhaan taas dissataan Nokian puhelimia.