Nokia osallistuu Earth Hour –tapahtumaan sammuttamalla valot tunniksi. Osallistu sinäkin!

Anna 22.3.2013

earth_hour_badge

Lauantaina sammutellaan taas valoja. Tänä vuonna Earth Hour kokoaa taas miljardit ihmiset yli sadassa maassa, kaikissa maanosissa – ja mukana on tietysti myös Nokia.

Earth Hour on ilmastotapahtuma, jonka ympäristöjärjestö WWF perusti vuonna 2007 tavoitteenaan ilmaista huolensa ilmastonmuutoksesta ja luonnonvarojen hupenemisesta. Ideana on, että ihmiset eri puolilla maailmaa sammuttavat kaikki mahdolliset valot tunniksi samana päivänä.

Valot sammuvat ympäri maailman

Ensimmäisen Earth Hour järjestettiin Sydneyssä, Australiassa, ja osallistujia oli yli kaksi miljoonaa. Valoja on sammutettu ympäri maailman muun muassa Pekingin Kielletystä kaupungista, Eiffelin tornista, Kapkaupungin Pöytävuorelta ja San Franciscon Golden Gate -sillasta.

Valojen sammuttaminen on kuitenkin vasta alkua, ja maailman pelastamiseen tarvitaan muutakin kuin yksittäisiä tapahtumia. Tapahtuman tarkoitus onkin herätellä ihmisiä. WWF:n kampanjavastaava Andy Ridleyn sanoo, että paljon on kuudessa vuodessa muuttunut:

earth_hour_Canada_CopyrightWWFCanadaKatieEdmonds

”Olemme tulleet pitkälle ensimmäisestä Earth Hourista vuonna 2007 Sydneyssa, Australiassa. Silloin ilmastonmuutos oli ongelma, mutta tuntui olevan kaukana omasta elämästämme. Tänä päivänä ilmastonmuutoksesta ei ole suurta erimielisyyttä. Ilmaston lämpenemisen ikävät seuraukset eivät enää ole kaukaahaettuja tai epäselviä. ”

Nokia osallistuu Earth Hour -tapahtumaan ja sammuttaa valot useissa toimipisteissään ympäri maailman lauantaina 31.3. puoli yhdeksältä illalla. Suomessa sammutetaan kaikkien Nokian toimipisteiden valot.

Nokian toiminta ympäristön hyväksi on toki huomattavasti laajempaa. Ympäristöä koskeva työmme perustuu ympäristön huomioonottoon kaikkien tuotteidemme koko elinkaaren ajan ja vuodesta 2006 Nokia on noudattanut tiukkaa ilmastostrategiaa.

Osallistukin sinä lauantaina Earth Hour -ilmastotapahtumaan sammuttamalla valot tunniksi!

Jaa artikkeli
 

Lähettämällä kommentin hyväksyt sivuston käyttöehdot.

Tämä sivusto ei tarjoa asiakastukea, joten älä lähetä laitteesi huoltoon liittyviä kysymyksiä meille. Ole hyvä ja käytä Nokian asiakastukeen tarkoitettuja kanavia tai keskustelupalstoja puhelimesi huoltoon liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä Nokia-tukeen
Nokia Support -keskustelupalsta (englanninkielinen)

Lue kommentointiohjeet

 
 • Joni

  Mukana ollaan tänäkin vuotta, hyvä tapa osoittaa välittävänsä ainokaisesta maapallostamme.

 • lepediivi

  Tämä nyt ei liity aiheeseen mutta voisitteko vielä laittaa joitain Symbian aiheisia juttuja esim. 808 pureviewistä vai onko tämä hieno puhelin jo unohdettu. Itselläni oli Lumia 920 mutta kyllästyin windowsphonen typeriin rajoituksiin ja puhelimen kaatuiluun. Nyt käytössäni on 808 ja yllätyin positiivisesti huomatessani kuinka hieno ja käyttäjia ajatellen Symbian on tehty. Lisäksi sen raikas ulkoasu hakkaa mennen tullen androidin ja wpn.

  • Friida

   Kiitos palautteesta! Laitetaanpas korvan taakse toivomus Symbian- ja PureView-jutuista. Itse tutustuin PureView-kameraan kunnolla ensimmäistä kertaa viime torstaina Nokian lippulaivamyymälässä (voit lukea jutun täältä: http://nokia.ly/11Bv8ZP) ja olin kyllä todella hämmentynyt kameran mahtavista ominaisuuksista! :)