Microsoft Devices ja Susijengi matkalla menestykseen

Tomi 27.5.2014

susijengi

Suomen Koripalloliitto ja Microsoft Devices julkistivat tänään kaksivuotisen yhteistyösopimuksen, joka tekee Microsoft Devices:ta Susijengin pääyhteistyökumppanin. Sopimus julkistettiin tänään Kisakallion Susi Training Centerissa, jossa yhteistyöstä kertoivat Susijengin päävalmentaja Henrik Dettmann, Microsoft Devices -liiketoiminnan markkinoinnista vastaava johtaja Tuula Rytilä sekä koripalloilijat Shawn Huff ja Petteri Koponen.

Elo-syyskuussa Espanjan Bilbaossa järjestettäviin koripallon MM-kisoihin valmistautuva Susijengi on noussut palloilufanien lempilapseksi viime syksyn EM-kisoissa, jossa suomalaiset sijoittuivat 12 parhaan joukkoon. Monet Susijengin nykyisistä pelaajista ovat kantaneet juniorivuosinaan Nokia Teamin paitaa, joten Microsoft Devicesin mukaan tulo oli luontevaa.

microsoft-susijengi

”Microsoft Devices:in puolesta olen iloinen jatkaessamme Nokian aloittamaa yhteistyötä Suomen Koripalloliiton kanssa. Susijengi lähtee ensimmäistä kertaa suomalaisen koripallon historiassa lajin MM-kisoihin, ja haluamme olla mukana tukemassa sisukkaasti taistelevaa haastajaa. Susijengin tarina osoittaa pitkäjänteisen työn ja yhteiseen tavoitteeseen pyrkimisen merkityksen”, sanoo Tuula Rytilä.

Susijengin päävalmentaja, legendaarinen Henrik Dettmann ottaa uuden pääyhteistyökumppanin innolla vastaan:

Olemme hakeneet Susijengille määrätietoisesti kumppaneita, jotka ovat halukkaita hyödyntämään Susijengiä ja nostamaan sen markkinoinnillisesti uudelle tasolle. Microsoft Devices on vakuuttava ja mieluisa kumppani.

WP_20140527_13_37_42_Pro

Petteri, Shawn, Tuula ja Henrik edustavat julkistustilaisuudessa Kisakalliossa

Susijengi pelaa siis muun muassa Yhdysvaltoja vastaan Bilbaossa 30.8. alkavissa MM-kisoissa, mutta esiintyy kotiyleisölle jo ennen sitä kohtaamalla Liettuan Helsingissä järjestettävässä juhlamaaotteluissa 4.8.

Lähde mukaan kannustamaan Susijengi voittoon!

Salin_Sasu

Sasu Salin 20-vuotiaiden miesten PM-kisoissa Espoossa vuonna 2011(Francois Perthuis/Basket.fi)

 

Jaa artikkeli
 

Lähettämällä kommentin hyväksyt sivuston käyttöehdot.

Tämä sivusto ei tarjoa asiakastukea, joten älä lähetä laitteesi huoltoon liittyviä kysymyksiä meille. Ole hyvä ja käytä Nokian asiakastukeen tarkoitettuja kanavia tai keskustelupalstoja puhelimesi huoltoon liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä Nokia-tukeen
Nokia Support -keskustelupalsta (englanninkielinen)

Lue kommentointiohjeet

 
 • Android

  Kiinnitin tuossa huomiota pelipaitojen numeroihin(930)lieneekö itse puhelin tulossa lähiviikkoina myyntiin

  • Android

   Onko äänessä tietoo

  • Friida

   Tarkkaa päivämäärää ei vielä ole julkistettu, mutta eiköhän Lumia 930 kesän aikana rantaudu myös tänne Suomeen! ;)