Tietoa meistä

Tervetuloa Nokian omaan blogiin! Tälla sivua on tietoa Nokia Äänestä ja tiimistä sen takana.

Tämä yritysblogi kertoo kaikesta siitä mitä Nokian sisällä ja sen ympärillä tapahtuu. Julkaisemme tarinoita tuotteista, palveluista, liiketoiminnasta, uusista ajatuksista ja ihmisistä. Haluamme kirjoittaa juttuja, joita ihmisiä kiinnostaa lukea ja kommentoida.

Nokian tehtävä tässä blogissa on kuunnella niitä jotka meille puhuvat. Emme halua olla puolustuskannalla karvat pystyssä, vaan keskustella lukijoiden kanssa avoimesti ja rehellisesti. Olemme yksi keskustelun osapuolista, emme sen puheenjohtaja tai säätelijä. Vaikka tämä on Nokian virallinen blogi, emme omista kaikkea mitä täällä sanotaan.

Kaikki blogin kirjoittajat ovat Nokian palkkalistoilla. Emme silti tahdo saarnata yrityksen virallista totuutta tai puhaltaa korporaation äänitorveen. Avoimuudessa ja rehellisyydessä on liiketoiminnan kannalta tiettyjä riskejä ja yritämme löytää oikeanlaisen tasapainon siinä mitä voimme ja emme voi kertoa.

Lyhyesti sanottuna haluamme  kertoa kiinnostavia juttuja Nokiasta ja sen ympäriltä. Toivomme teidän lukijoiden kertovan kommenteissa mitä pidätte jutuistamme tai mitä muuta haluaisitte lukea Nokiasta.

Terkkuja päätoimittajalta

FRIIDA2Heips lukijat! Olen Friida Turku ja Nokia Ääni -blogin päätoimittaja. Päätoimittajana vastaan blogin sisällön suunnittelusta ja julkaisukalenterista. Kirjoittelen blogissa julkaistavia juttuja paljon itse ja tilailen niitä tarpeen mukaan myös muilta kirjoittajilta.

Blogin tekeminen on itselleni unelmatyö nimenomaan siksi, että blogin parissa on mahdollista käydä keskustelua Nokian tuotteiden käyttäjien, blogin lukijoiden, tuotteista tietävien asiantuntijoiden, muiden bloggaajien ja median kanssa. Välineenä blogi on mielestäni ehdottomasti kahdensuuntainen: yhtä tärkeää kuin kirjoittaa blogiin mielenkiintoisia juttuja on myös kuunnella ihmisiä siellä näyttöjen toisella puolella.

Otankin siksi todella mielelläni vastaan juttuideoita, palautetta ja ideoitanne blogin kehittämiseksi. Pyrimme myös entistä enemmän julkaisemaan juttuja suoraan tuotteidemme käyttäjiltä – teiltä lukijoilta.

Tulkaa siis mukaan! Kommentoikaa, haastakaa, kyselkää ja neuvokaa. Äänen lukijat ovat tunnetusti huipputyyppejä. Tehdäänhän blogia jatkossa entistä enemmän yhdessä!

Ääni-blogin tapahtumista ja uusimmista postauksista pysyy hyvin kärryillä myös Twitterin avulla. Minut löytää palvelusta nimellä @friidaturku. Nokia Suomi on myös hyvä kontakti Nokia-aiheisten uutisten ja tapahtumien seuraamiseen.

***

Blogiin kirjoittavat vaihtelevasti myös muut nokialaiset kollegat niin viestinnästä, tuesta, markkinoinnista kuin tuotekehityksestäkin. Pyrimme myös saamaan asiantuntijoita vastailemaan säännöllisesti kysymyksiinne blogin kommenttiosiossa.

Pyörää ei kannata keksiä kahta kertaa, joten käännämme ja lokalisoimme jonkin verran Nokia Conversations -blogissa julkaistavia juttuja. Conversations-tiimin esittely löytyy tämän linkin takaa.

 

Lähettämällä kommentin hyväksyt sivuston käyttöehdot.

Tämä sivusto ei tarjoa asiakastukea, joten älä lähetä laitteesi huoltoon liittyviä kysymyksiä meille. Ole hyvä ja käytä Nokian asiakastukeen tarkoitettuja kanavia tai keskustelupalstoja puhelimesi huoltoon liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä Nokia-tukeen
Nokia Support -keskustelupalsta (englanninkielinen)

Lue kommentointiohjeet

 
 • Aleksi

  Vai että uusi päätoimittaja, odotan mielenkiinnolla! Potkaistiinko kaikki vanhat siis pihalle? Caritahan kertoi jo lähdöstään, mites Heidi?

  • http://conversations.nokia.com/ Heidi Lemmetyinen

   Ei olla potkaistu, kiitos kysymästä! Olen maisemissa vielä jonkin aikaa, mutta sen verran puhaltavat uudet tuulet, että myöhemmin syksyllä suuntaan puolen vuoden maailmanympärysmatkalle ja jätän ainakin toistaiseksi hyvästit toimistoduunille ;)

 • jamesbc

  test comment