Ääni – nyt osana Microsoftia

Nokian Devices & Services -liiketoiminnan myynti Microsoftille on saatettu päätökseen osakkeenomistajien ja viranomaisten hyväksynnillä.

Ääni-blogi on nyt osa Microsoftia, mutta me samat ihmiset jatkamme täällä kanssanne. Haluamme jatkossakin inspiroida teitä jutuillamme ja uutisillamme viimeisimmistä teknologioista, innovaatioista ja ihmisistä mobiilialalla.

Blogin nimi on edelleen Ääni – ja syystä. Intohimonamme on julkaista tarinoita, joita te haluatte kommentoida ja jakaa muille. Olemme myös jatkuvasti kuulolla ja kiinnostuneita ideoistanne, mielipiteistänne ja palautteestanne. Joten älkää epäröikö osallistua keskusteluun blogin kommenttiosiossa.

Terkkuja päätoimittajalta

Moikka Ääni-blogin lukijat! Olen Minna Tuominen, Ääni-blogin uusi päätoimittaja.

Päätoimittajana vastaan blogin sisällöstä, sen suunnittelusta seka julkaisuista. Työskentelen päivittäin mielenkiintoisten, itseä innostavien asioiden ja ihmisten äärellä ja toivon että niista lukeminen olisi myös teille, rakkaat lukijat, kiinnostavaa ja mielekästä.

profile2Te lukijat olette iso osa blogia ja toivon tekeväni tätä työtä teidän kanssanne. Niinpä mielelläni kuulisinkin teidän ideoitanne, parannusehdotuksia taikka muuten vaan kuulumisia täältä blogin kautta.

Olen intohimoinen matkustelija, erinäisten urheilulajien harrastaja sekä penkkiurheilija, ja varsinkin kesäisin minut voi bongata monilta festareilta (rockia ei tangoa).

Odotan innolla tulevia blogihetkiä kanssanne ja kovasti toivon, että tulette mukaan ideoimaan ja viemään blogia eteenpäin vieläkin parempaan suuntaan!

P.S. Globaali blogimme Conversations on kanssamme samalla asialla. Convosta löytyy paljon mielenkiintoista sisältöä englanniksi – kannattaa käydä tutustumassa!

 

Lähettämällä kommentin hyväksyt sivuston käyttöehdot.

Tämä sivusto ei tarjoa asiakastukea, joten älä lähetä laitteesi huoltoon liittyviä kysymyksiä meille. Ole hyvä ja käytä Nokian asiakastukeen tarkoitettuja kanavia tai keskustelupalstoja puhelimesi huoltoon liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä Nokia-tukeen
Nokia Support -keskustelupalsta (englanninkielinen)

Lue kommentointiohjeet

 
 • Aleksi

  Vai että uusi päätoimittaja, odotan mielenkiinnolla! Potkaistiinko kaikki vanhat siis pihalle? Caritahan kertoi jo lähdöstään, mites Heidi?

  • http://conversations.nokia.com/ Heidi Lemmetyinen

   Ei olla potkaistu, kiitos kysymästä! Olen maisemissa vielä jonkin aikaa, mutta sen verran puhaltavat uudet tuulet, että myöhemmin syksyllä suuntaan puolen vuoden maailmanympärysmatkalle ja jätän ainakin toistaiseksi hyvästit toimistoduunille ;)

 • jamesbc

  test comment